Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Clark

22 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Cím!   Történetem, melyet most szeretnék Önökkel megosztani, egy külföldi pénzintézet magyarországi leányvállalatánál történt 2009-ben. Már akkor gondoltam rá, hogy nyilvánosságra kellene hozni a velem történteket, de a munkahelyem elvesztése és az emiatt…..
Ágota nem volt nyelvzseni. Három évig dolgozott velünk Karl-Marx-Stadtban, s ezalatt annyit tanult meg, hogy poharát - a németek általános derültségére  - mindig e szavakkal emelte meg: Zum Beispiel! (Például!) De, ahogyan ez a nagy nyelvújítóknál lenni szokott, az idő őt…..
Megvallom bepánikoltam, amikor megláttam a dolgot. A kissrác az aulában úgy, de úgy pörgette, hogy leesett az állam. - Úristen! Ennyire lemaradtam a volna a világ fejlődéséről? - kérdeztem inkább magamtól. Sajnos kihallatszott. - Ennyire! - mondta barátom elég…..
Clark 2012.02.14 12:37:48
A Sötét Oldal nem alkuszik. Nem volt elég a nagy pofon, a 40 ezer(!) aláírás. Nem nyugszanak bele, hogy a közvélemény elsöprő többséggel mondott nemet a jeles miskolci oktatási intézmény nevének megtartására. Miután itthon nem boldogultak, a Kétharmados Varázslóhoz,…..
Clark 2012.02.14 12:35:38
Cool List 2011 30. Orbán Ráhel 2011.12.07 10:00:00
Gondoltátok volna, hogy a magyar miniszterelnök lánya nem egy karótnyelt, unalmas kékharisnya, hanem egy vagány, természetes és persze veszettül COOL csaj? Erre sokan csak akkor döbbentek rá, amikor nyáron az Európa Kemping főszervezőjeként összegyűjtötte Európa legkúlabb…..
Clark 2011.12.07 13:12:14
@baliquez: Nagyok sok szemét hozzászólást olvastam itt. Orbán helyében én is durván bepipulnék a blogra.
tűzköves Több, Mint Város 2011.11.26 11:37:00
Valamelyik bulgárföldi tízemeletes tetejéről készült a kép. 1979. Az a bizonyos elképesztő szám: 30 ezer néző. A nagy menetelés tanúi. Amikor 8 embert adott Diósgyőr az olimpiai válogatottnak. Amikor a magyar labdarúgás fellegvára és egyben reménysége…..
Tiszta őrület! Diktatórium 2011.11.23 15:58:00
 Még középiskolás voltam a rendszerváltás hajnalán, amikor Andris nevű osztálytársammal már arról elmélkedtünk suli után, a Spaten mögötti kispadokon, a szökőkútnál, hogy mégiscsak valamilyen diktatúra kellene ennek az áldott jó, mégis megzabolázhatatlan népnek.…..
Miután a Villanyrendőrt, igaz GPS segítségével, de állítólag megtalálták, újabb vadászterepre merészkedtek a Baljós Utak Nevenincs KÓborai. Látszik, hogy idejük, mint a tenger. Most a Miskolc névhasználatot ellenőrzik. Mindenkinél, könyörtelenül. Ám…..
Derék polgármesterünk, a román anyanyelvén felsíró, Rozsomákosnak ezidáig még semmi konstruktív jellegű feladat nem jutott eszébe a városfejlesztéssel kapcsolatban. A huszonötezer városi jobboldal rajongó csak most kezdte el érezni saját kis proletár bőrén, hogy a meg nem…..
  Szeretném felhívni a mindenhol kommenista mételyt szimatoló Rizsa Mákos pógármester uram figyelmét, amikor arról hörög, miszerint romokban a belváros, akkor emelje fel titkosszolgálatis fejét magasabbra és nézzen kissé körül. Mint ismeretes, csapelzárás címén…..
Bizony, bizony a kettőezertizes ősz forró volt és szenvedéllyel teli, amikor a változásra éhes polgárok úgy döntöttek, hogy  most már ideje meneszteni a nyolcadik éve regnáló szoccealista polgármestert, és végre egy valóban nemzeti érzelmű lokálpatriótát kellene a…..
tűzköves Nem Mese Ez, Gyermek 2011.02.04 08:14:00
A völgyek közé bújt kiskirályság uralkodója tanácstalanul állt. Farkasszemet nézett a gőzgéppel. Ez a masina fújta az égre a szivárvány színeit. A műszereken ezernyi szám villogott. Istenem, el kellene indítani a gépet, de mit jelentenek ezek a számok? Kicsit bánta már, hogy…..
 Miskolc mindig is a különös ötletek városa volt. Amikor az egykoron 15 ezer lelket számláló városban valakinek eszébe jutott, hogy színházat kellene építeni, arra bizonyára úgy néztek, mint akinek nincs ki minden kereke. De, azért megépítették a színházat, mert egy idő…..
Az a miskolci polgár, aki napi rendszereséggel szemmagasság felett is hordozza tekintetét, észreveheti, hogy Bigatton úr elhanyagolt Aranycsillag szállója fel van álványozva. Mi folyik itt, kérem alássan? Ez már az új vagy még a régi önkormányzat ráható ereje lenne? Találgatás,…..
Vicces, ahogy a miskolci jobboldal mindig annak bizonyításán  munkálkodik, hogy szeretett városunkban nem történik semmi jó. Igen, jól értik, szerintük csak rossz és gonosz dolgok történtek itt. "Úristen! A szocialista polgármester mindvégig Miskolc ellen ármánykodott ,…..
    Tudvalevő, hogy a konzervatív Fidesznek egy gramm humorérzéke sincs, ezért várható volt, hogy az örökkön lefelé görbülö szájakból az idei választáson is csak a mocsok dől. Orbán Viktor ex-miniszter úr elnök fantáziátlan miskolci szolgáitól nem is…..
A Kazinczy Ferenc, a Régiposta, a Szentpáli és a Széchenyi utcák által határolt Széchenyi negyed vagy Bazártömb a Miskolchoz méltó belváros egyik jelentős kristályosodási pontja lehetne, de egyelőre nem az. A több ütemben történő építkezés eredményeként felépült 300…..
Tiszta őrület! Vadonatúj posztó 2008.12.26 09:12:00
Ha csak néhány figyelemfelkeltő bejegyzés volt az összes fegyverünk, használni akkor is megérte, mert a csodálatos bervárosunk utcáin naponta barangolva rendre több pozitív változásnak lehetünk tanúi és óvatosan reménykedünk, hogy talán szerepet játszottunk ebben.A Széchenyi…..
Tiszta őrület! Még több szemét 2008.11.13 22:59:00
A belvárosi szemetelés egyre durvább méreteket öltött. A köztereken - de inkább úgy fogalmazva, hogy olyan területeken, amelyek nincsenek magántulajdonban - kétségbeejtő állapotok uralkodnak. Kik hát a felelősök? Az önkormányzat? A szemétszállító cégek? A guberálók? Vagy…..
Az Észak-magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség alias Norda háta mögötti parkolóban a következőre lesz figyelmes az istenadta nép, az örökkön elégedetlen polgár:           és bár a portásbácsitól való…..
Tiszta őrület! Szakadt posztó 2008.10.16 21:49:00
A zálogházakkal kapcsolatban csak egyetlen dolog juthat eszébe a jóérzésű embereknek, mégpedig az, hogy mások nyomorúságából, kilátástalan helyzetéből hasznot húzni teljességgel embertelen, ezáltal emberiségellenes cselekedet. De hagyjuk a meddő filozófiát és e platformon…..
Habár évek óta folynak a kísérletek a Bruno Bigattonnal való érdemleges kommunikáció kialakulásáért, úgy tűnik, hogy a makacs talján fagylaltost nem hatja meg, hogy a belváros közepén található, igencsak szembetűnő ingatlanjai továbbra is a II. világháború utáni közvetlen…..
Tiszta őrület!  Hangunkkal végre a kommunikáció magasabb szintjére értünk el és ennek eredményeképpen  bekerültünk a Napi  Ász 2008. szeptember 6. szombati számába, amely egészen nyilvánvalóan szélesebb információs platformot jelent. és természetesen az…..
Tisztelt Választópolgárok! Miközben az AVE Miskolc Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Kft. a nyugat-európai szintnek megfelelő tisztaságú élőhelyek megteremtésén dolgozik, addig felelőtlen és nemtörődöm elemek nem elhanyagolható létszámú csoportja nagy ívben…..
Miskolc város lakói felelősséggel tartoznak a helyért, ahol élnek. Ha egy város igazán meg akarja őrizni az értékeit, akkor meg is tudja tenni. De hogyan? Tiltással, védettséggel vagy akár anyagi ösztönzéssel? A Tiszta Őrület csoport a tények feltárásával kíván…..