Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Morgiana

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Róma 1x11 - A zsákmány 2008.08.28 13:00:00
Egy éjjeli sötétségbe burkolódzó római sikátorban indítunk, ahol egy magányos férfi rohan fejvesztve, egy láthatatlan orgyilkos dudorászásától kísértve. Az egyik sarkon belefut az üldözőjébe, aki kényelmesen, rutinosan kardélre hányja. Pullo barátunk szakmát váltott. És…..
hogyvolt Róma 1x08 - Caesarion 2008.08.06 11:00:00
Rómában kezdünk, ahol Tékozló Brutus egy néma, visszafogottan megható jelenet keretében hazatér Servilia megbocsátó kebelére. Ugyanekkor a fórumon a kikiáltó két reklám és csip-csup hír között felolvassa azon patríciusok nevét, akik visszaférkőztek Caesar kegyeibe, és…..
Bordás Zsuzsát ápolgatja. Demsa türelmetlenül hívja, már amennyire türelmetlenséget sugallhat egy telefoncsörgés. Demsa azzal kezdi, hogy tudja, hogy Bordás rejtegeti Denise-t, üzletet akar ajánlani a kiscsajért cserébe. Ha Denise és Demsa szabadon elszökhetnek, akkor átpasszolja…..
Serény kis dílerek szorgoskodnak, adagolják, méricskélik a cuccot egy sötét szobában, mint a kismanók, közben odakint hemzsegnek a kommandósok. Akció lesz, ami jót tesz ennek a sorozatnak, hiszen az akció ólcsó, de vizuálisan mégis kielégítőbb, mint a rebiszes felvételek a…..
Hát igen, az előző szériában a végére hagyták a nagy leszámolást, most a második széria közepére is csúszott egy, úgyhogy kíváncsian vártuk, hogyan tovább. Laza levezető részt látunk sok-sok poénkodással. Az egy percre jutó poénok száma ebben az epizódban volt a…..
Szóval két héttel ezelőtt Demsa beballagott az őrsre, mi meglepődtünk, az epizód meg hirtelen véget ért. Rohadt sokat kellett várnunk, hogy megtudjuk, mire jutnak ketten. Demsa beszél mindenféléről, az afgán útvonalról, meg a marseille-iekről, két évvel ezelőtt megpróbált…..