Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fő Pilóta

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen nem arról van szó, hogy nem értem az ismert mondást. De a helyzet egy kissé bonyolultabb...
Szimbolikusan és a való világban is számtalan híddal találkozunk életünk során. Az átkelés nem mindig könnyű, de érdemes rászánni magunkat. Olyan programot ajánlunk, ami segíthet a döntésben...
Manchester polgármesterének nem a félelem fokozása jutott eszébe a tragikus esemény kapcsán, hanem az összefogás, az emberekben szívében élő jó szándék...
Amilyen hosszú, olyan mély interjút adott az ismert médiaszemélyiség a SZEMléleknek politikáról, verbális és fizikai háborúskodásról, saját hite alapjait is érintettük...
Fő Pilóta 2017.05.22 16:18:32
@mintaszel: Igy van! Puzsér tette, amit szokott: sokat beszélt, de semmit nem mondott! Ő a "nihil" fizikai megjelenési formája.
BEKIÁLTÁS Esetem Bayer lovaggal 2016.08.22 00:02:19
„Ti tényleg olyan hazát akartok, ahol a Bayer féléket jutalmazza az állam?” Van, aki azt jelenti be, hogy visszaadja, van, aki azt, hogy nem. Természetesen a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjéről van szó, amivel immár Bayer Zsoltot, a legmocskosabb tollú magyarországi újságírót is…..
Fő Pilóta 2016.09.05 02:38:17
@Kabai Domokos Lajos: Bayer nem kelt gyűlöletet. Leleplezi a gazembereket. Van akiben ez gyűlöletet kelt a gazemberek ellen. Nem Bayer írása, hanem a tett, vagy jelenség, amit írásaival leleplez. Amennyire Bayer gyűlöletkeltő, annyira Te is az vagy, csak Te mint jó ballib úgy érzed, hogy neked erre jogod van. Ez a ballibek krónikus betegsége még az egypártrendszerből. Ti bármit megtehettek, de az ellenfeleitek nem. A baloldal leleplez, a jobb gyűlöletet kelt. A bal igazságot szolgáltat, a jobb (politikai) bosszút áll. Ez az "übermensch" érzés teljesen belétek ivódott. Ezt ti hiszitek is, mint a vallásos emberek Istent. A Te írásaidon is érződik, hogy meg vagy győződve róla, hogy igazad van, hogy csakis igazad lehet. Hogy Te vagy a tévedhetetlen, megkérdőjelezhetetlen abszolút origó, aki a tutit mondja. Ha valaki ellentmond neked, megsértődsz: hogyan lehet, hogyan merészelheti bárki, hogyan juthat egyáltalán eszébe bárkinek az általad képviselt abszolút igazat megkérdőjelezni, pláne bírálni?! Jesszus!
Erre nincs orvosság. Ti már így haltok meg (és remélhetőleg ki).

Én örülök Bayer kitüntetésének, szerintem megérdemelte. Remélem, sem ő, sem az adományozó nem retten meg a sok szeméttől, akik visszaadják a Lovagi Keresztet (persze a mellé kapott pénzt nem), és nem adja/vonja vissza a kitüntetést. Ti is kitüntettetek egy csomó olyan embert, akit mi ki nem állhatunk (ezek adják vissza most a kitüntetést - a mellé kapott pénz nélkül), hát akkor viseljétek el, hogy mi is kitüntetünk olyanokat, akiket ti ki nem állhattok. Erre is érvényes az utolsó mondatod: nem az a legény aki adja, hanem aki állja.
Fő Pilóta 2016.09.05 10:27:41
@Kabai Domokos Lajos: A Magyar Lovas Kör elnevetés ciki volt? Hm. A Magyar Autoklub is? A Magyar Nemzeti Bank is? És a Magyar Hírlap és a már akkor is létező Magyar Nemzet is szőnyeg szélén állt az elnevezése miatt?

Jó, játszhatunk úgy is, mint a homokozóban. Bebee! Bayer nem kelt gyűlöletet, nem buzdít emberek elpusztítására, hanem leleplez és véleményt fogalmaz meg. A maga módján. Ahogyan Te is. Néha valóban: ítéletet is mond. Ahogyan Te is.

Na, akkor most Te jössz!
Fő Pilóta 2016.09.05 20:34:07
@Kabai Domokos Lajos: Feledjem el, hogy hiszek egyik, vagy másik vezérben... és higgyek egy harmadikban... rákérdezek: benned?
Arra játszanak, hogy eltűnjön az úgymond rossz pedigréjű Népszabadság. Ha ellenzéki lap főszerkesztője lennék egy olyan időben, amikor hovatovább lélegzethez sem jutnak, azaz hirdetést is alig kapnak a kormányt bíráló médiumok, arra ügyelnék leginkább, hogy megőrizzem az újságom hitelességét.…..
Orbán Viktor tizennégy évvel ezelőtti beszédére épít az olimpiai csatornákon vetített klip.   Az m4 és m5 állami televíziós csatornákon, a gyakorlatilag folyamatos kormánypropagandát megszakító olimpiai közvetítések között, augusztus 16-án, kedden déjà vu érzésem támadt. Kivehetetlen szövegű…..