Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tjames

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Industrial, industrial metal, Neue Deutsche Härte, hard rock - legyen akármi a stílusuk, a Rammstein mostanra az egyik legsikeresebb zenekarrá nőtte ki magát '94-es megalakulásuk óta több milliós lemezeladásokkal. Telt házas arénakoncerteket adnak, olyan színpadi és pirotechnikai elemekkel, hogy nem…..
A 2016-os évben szerencsére született egy-két igazán jó rock / metallemez. Ezekhez pedig szerencsére, nyilván ki-ki a támogatásoktól és egyéni lehetőségétől függően, igyekezett kisfilmeket is forgatni. Persze, ahogy a lenti listán is előfordul (de hát ilyen ez a promóció), tavalyi korongokra is…..
tjames 2017.01.01 14:25:58
@ParaBello: az,h te vagy en mit gondolunk, az nem szamit. Nektek nem,masnak meg ok a kedvenceik. Es nekik van a legtobb rajongojuk a mufajon belul. Azon kivul,aki meg nem kufejezetten mufajkedvelo, az szinte mast nem is ismer. Tehat ok a legjobbak. Ha pedig a statisztikat nezzuk barmely oldalrol, akkor a masodik helyezett is 90%-kal mogotte van. Ez azert eleg nagy szam. Az meg, h szerinted is megoszto, az nem jo erv, mert egy embernel nem lehet megoszto. Gondolj csak bele. Neked vagy tetszik vagy nem..de egy szemelynel nem lehet az ha csak nem skizo;)
Am mindenhol szinte elso helyen vegzett es itt vannak a jelolesek.
Senki a labnyomukban sem jar. Ez az igazsag.
Most tényleg?..
tjames 2016.12.01 14:22:15
@Sallai Tibor: Detto...
Sose volt jó, ráadásul énekesnő... hát nem is tudom.
A Slayer vitathatatlanul az egyik legnagyobb.
Hogy is jön ehhez a Nightwish?
Mintha a Barcelonát és a Fradit hasonlítgatnánk.
Én úgy érzem nem egy ligában játszanak....
Az idei évem koncertlátogatásból egészen parádésra sikerült, végre láthattam megint a Fish!-t, valamint a Ganxsta Zolee és a Kartelt is, szintén ki tudja hányadjára. Úgy éreztem, hogy ezt a sikerszériát ideje lenne megszakítani így kézenfekvő volt, hogy a következő koncert, amit megnézek, az a Sunn…..
Sokszor, sok helyen, rengeteg kontextusban felmerült már az a kérdés, hogy "Mi lett volna, ha...?". Mi lett volna, ha nem jövök össze azzal a csajjal? Mi lett volna, ha inkább aznap discoba megyek és nem Fekete Bárányok koncertre? Mi lett volna, ha nem létezett volna a The Beatles? Na…..
November 18-án új Metallica lemez jelenik meg, melynek bejelentését a zenekar a minneapolisi U.S. Bank stadion augusztus 20-i avatókoncertjéhez kötötte egy új dal kíséretébe. A Hardwired című nótát természetesen a stadionavatón is eljátszották. Rajongói felvételeket már mutattunk, most megérkezett a…..
tjames 2016.08.22 12:35:09
Nem kapok levegőt. Ilyen váratlanul nem jöhet ez. Pedig de, akárhányszor olvasom hírt, igaznak tűnik. HÁROM HÓNAP MÚLVA ITT AZ ÚJ METALLICA-LEMEZ Az lesz a címe, hogy Hardwired…To Self-Destruct, és a címadó dalt is meg lehet hallgatni róla, itt alább. Ja meg klip is van hozzá, jó sok…..
tjames 2016.08.19 13:00:26
@bontottcsirke: Neked kéne nyúgdíjba menni és nem eröltetni ezt a sok hasonszőrű haveroddal.
Kicsit uncsi már... Ne hallgasd őket légyszíves. Hidd el, semmi szükségük rád. Köszi
Derült égből villámcsapásként szakadt be a köztudatba a Metallica új dala, a Hardwired. Az egyszerű imidzsvideóval megtámogatott relatíve rövid dal a jó kis hadarós verzéjével már-már szinte a régi 'tallica világot idézi, érdemes ráfülelni. A dal a Metallica friss, dupla (!) albumán fog megjelenni,…..