Regisztráció Blogot indítok
Adatok
éljjdxbv

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“Távozz, Sátán!” – ezek voltak a Normandiában meggyilkolt Jacques Hamel atya utolsó szavai. A tragédia utolsó pillanatait püspöke, Dominique Lebrum idézte fel a 85 éves pap temetésén. Párizs érseke pedig a fővárosban tartott búcsúztatón az iszlamisták istenét az ősi pogány Moloch-hoz hasonlította,…..
éljjdxbv 2016.08.19 10:55:38
@Abdiás: Nagyon tetszik amiket írsz viszont szerintem nem kell mindjárt elítélni ha valaki bűnt követ el. Pl.: ha valaki ingerült ( ami bűn) és Jézus akkor jön vissza nem hiszem hogy nem vinné el bár lehet hogy tévedek.
B.R-nek meg csak ennyit : " Elszenvedvén egymást és megbocsátván kölcsönösen egymásnak, ha valakinek valaki ellen panasza volna miképpen Krisztus is megbocsátott nektek akképen ti is "
Kol 3:13
éljjdxbv 2016.08.21 11:25:48
@Bodó Róbert: Elnézést kérek az előző kommentemért, nem akartam beleszólni az életedbe. Egyébként szerintem igaza van edison777-nek fölösleges és nincs köze a cikkhez
Az augusztusi riói olimpia lesz az első az olimpiák történetében, amely során egyes versenyszámokban transzgender személyek, tehát biológiailag férfiak fognak női sportolókkal versenyezni. Eddig csak olyan transznemű sportolók versenyezhettek az olimpián, akik legalább két évvel korábban átestek…..
éljjdxbv 2016.08.18 23:19:31
@edison777: Nagyon okos gondolat abszolút egyetértek.