Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Öreg Totó

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat gondolkodtam azon, hogyan lehetne a két hobbimat - a zenélést és az excelt - kombinálni, de végül sikerült! Szeretném, ha ti is osztoznátok velem ebben a sikerben, ezért egy játékra invitállak benneteket. Első lépésként le kell töltenetek egy excel fájlt. Ez a fájl tulajdonképpen egy…..
Öreg Totó 2017.01.13 08:58:03
First draft La venganza - Bosszú 2016.09.15 21:06:16
Hogy hogyan váltam azzá, aki most vagyok? Már magam sem tudom pontosan. Minden olyan régen történt, homályosan emlékszem csak, de egy valami tisztán él az emlékezetemben: a rettegés. A félelem és a kétségbeesés sodort magával, én pedig hiába kutattam kapaszkodó után, mind kicsúszott a kezeim…..
A meglepő kijelentést Csókás András irodalompszichológus teszi Fekete István híres ifjúsági regényével kapcsolatban egy, a múlt heti Élet és Irodalomban megjelent tanulmányában. „A Tüskevár beavatási mű, méghozzá – nem félek kimondani – homoszexuális beavatási mű. Már a regény címe is tükrözi ezt a…..
First draft Utrecht 2016.08.16 21:27:35
Még valamikor tavasszal jött az ötlet, hogy mekkora élmény lehet egyedül utazni. Akkor még csak elméleti szinten foglalkoztatott a téma, de aztán egyre jobban beleéltem magam a gondolatba, így nekiláttam szervezkedni. Olyan helyre szerettem volna menni, ami valódi kihívás, így Hollandia mellett…..