Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Julien_Sorel

8 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robert Belinszkij egyedül várt a sötétben. A börtönőr jötte már várható volt, s bár a cella ablakán nem szűrödött be semmi fény, a tizenöt év után Robert már tudta, ha itt az idő.  De ez a nap más volt, mint a többi, s egyszerre a változás izgalma, és az ismeretlentől…..
- Jól csak a szilvával lát az ember - de ami igazán lényeges, az a szesznek láthatatlan. - Szerintem ezen még dolgozz egy kicsit - mondta a ló, de az egyre jobban dűlöngélő kis hercegtől már nem kapott választ. - Na, ez is túl sokat ivott - gondolta magában, miközben a kis herceg…..
ehhez nincs mit hozzáfűznöm ..
...akkor most dőljünk hátra, és gondoljuk végig, mit csinálnánk, ha 24 órán belül tényleg megszűnne minden élet a Földön? Van egy kis történet, nem tudom, hogy van pontosan, de a lényeg, hogy egy rabbi így okítja tanítványait:  - Az embernek halála előtti napon meg kell…..
Tardai történetek Nyolcvan 2009.07.28 22:00:00
Furunkulus. A Nándi faterja szerint, aki mondjuk csak elmondásból tippelt, persze rosszul. Épp itt volt az ideje, hogy más is legyen Benőke farkán, ne csak xs-es piros hello kitty-s tangában pucsító igénytelen kisribancok, futószalagon. Először kajakra azt is hitte, hogy a…..
Julien_Sorel 2009.07.28 23:27:55
Két román lap, az Adevarul (ami románul igazságot jelent, de hát nekünk meg ott van ugye a Népszabadság) és a Click is hosszú cikkben kért bocsánatot azért a transzparensért, amely a Steaua Bucuresti és az Újpesti EL-selejtező mérkőzésén lógattak ki a román nemzeti zászló…..
Julien_Sorel 2009.07.22 13:37:38
Egy valóban hihetetlen történet, amelyben a hátmasszírozást teljesen céltalanul használja eszközként a fiú, aki vagy perverz módon a húgához vonzódik, vagy még nagyobb baj van vele. A család címkét is megkapta a sztori, illik rá.Sziasztok!Látom eljött Örkény Egyperceke ideje…..
Délutáni szabály: Ne mosass a csajoddal, mert lebuksz. Alszabály: Ha már mosatsz, akkor ne csodálkozz, ha kihipózzák a gatyád. Innen loptuk Kedves Bolggerek és akik olvassátok! Régóta rendszeres olvasója vagyok a blognak, mivel nagyon szórakoztató. Gondoltam, megosztom Veletek én…..
   Annnyira összesűrűsödött a programom, hogy ma már elképedve tekintek az első posztomra; ti. hogy hogyan unatkozhattam annyira, mint akkor...? Most is épp' a holnap reggeli munka előkészületeit csinálom, és még mennyi minden hátra van...Viszont szombaton lesz egy…..
Jó reggelt Mindenkinek! Köszönöm az előző bejegyzés óta érkezett több száz levél és hozzászólás íróinak, hogy ily' nagymértékű érdeklődést mutatnak szerény személyem iránt, de sajnos nem árulhatok el túl sok mindent...Mivel most tervezem, hogy elmegyek aludni - ezúttal…..
roncsfestő Törött pickup 2007.11.03 21:17:00
 1997, szén, pasztell, papír, kb 50x70 cmNagy örömömre szolgál, hogy az előző képet - tán a címe, tán a színvonala miatt - a szanalmas.hu-n is postolták. Ez a blog látogatottságának örvendetes növekedésével járt.:))..
Aludni kellene......izé...kellett volna...no mindegy - most már nincs is merszem lefeküdni. (ahogy jó Geszti Péterünk mondá': "minek lefeküdni, hogy ha nincs kivel?")No nem mintha efféle szempontok vezérelnének, amikor nem vagyok képes beleerőszakolni magam az ágyba nap-mint…..