Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dearon

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, hogy torkig vagytok a csak szöveges bejegyzéssel, de muszáj mesélnem az Oblivionról (kölcsönbe sikerült szereznem egyet, míg az enyém távol van, egész pontosan Pesten :D).A mentéseim megmaradtak, így onnan kezdhettem, ahol abbahagytam - vagyis a tolvajok céhének éléről. :)…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.18 12:07:00
Jó hír, ma nagyon haladt a videó. Már csak 2 perc van hátra a szinkronból, azt kész is.Rossz hír, költözködés miatt felettünk kopácsolnak,fúrnak ezerrel, már reggel hét óta (de jó erre kelni!), azt baromira meguntam, hogy minden jelenetet 6x kellett felvennem, mert berregés van a…..
Dearon 2008.05.18 15:21:16
Lennox megint alkotott Jobboldalt kinn van a link, amiről korábban beszéltem. Holnap majd mennek fel a százalékok, remélem a 100%-ig ..
Ha úgy gondolod, hogy értesz a játékokhoz, választékosan fogalmazol, tudsz videókat készíteni, van egy profi mikrofonod, és szeretnéd tehetségedet másoknak is megmutatni, ne habozz, jelentkezz!Sorozatunk társszerkesztőt keres! Aki szívesen vállalná azt, hogy 2003 környéki jó…..
Sokáig kellett várnotok, de most itt van. Voltak okok, amiért állandóan csúszott, de erről majd a nyertes többet fog tudni ;) Tölts le Alternatív link: wmv formátumban klikk Segítségül: A videó divx formátumba lett konvertálva (VLC Playerrel biztos nézhető) valamint ha…..