Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stickyfire

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két egész érdekes képet láthattok ma. Az egyik képen egy női arcot láthatunk, a másikon pedig egy férfi arcát, mégis a két kép ugyanaz. Az egyiknél a kontraszt le lett véve a másiknál pedig feltolva. Tehát az agyunk hajlamos az erős kontrasztú képet női arcnak vélni és a…..
stickyfire 2010.03.28 13:45:47
Megy már egy ideje a duma, hogy átalakulóban a játékpiac, főleg a pécés, mert a digitális terjesztés így, Steam úgy, Direct2Drive amúgy, meg mikrotranzakciós modellen alapuló játékok, meg MMO-havidíjak. Ismerjük a dörgést na, mondanak ezek mindent, hogy ne nézzen ki olyan…..
stickyfire 2010.03.10 20:26:36
@raszt@: Nehogy azt hidd hogy ez olyan messze van
A mai képen egy épület tetejét láthatjuk, sajnos nem értem, hogy mi van odaírva, de annyi biztos, hogy csak ebből a szögből látszik igazán, hogy ez egy szöveg...
A mai képen minden feliratból áll. Mármint minden tárgy az angol nevéből van megalkotva. Érdekes megvalósítás, sajnos egy két helyen annyira pici, hogy nem lehet kiolvasni.Egyebek közt meg ma vagyok 25 éves, rohamosan öregszem :D..
stickyfire 2009.03.28 11:48:36
Ott dobálóztak ezek a gyöngyszemek a youtube-os "videó válaszok" szekcióban, nem is vettem észre őket. Nagy kár lett volna, ha ezek kimaradnak! thefloorfilla nevű szerző készítette, eszméletlenül ügyelt a szájszinkronra. Mindezt a nagyszerű "Amerikai Gengszter"…..
stickyfire 2008.06.04 16:42:50
Elképesztő, hogy miket kapok néha, de eddig szerintem ez a legérdekesebb sorozat ami érkezett. Lukacsmacska küldte a képeket. Szerintetek hogy készültek? Vagy talán valóban UFO?Holnap közöljük a megoldást..
Kifogyhatatlan. Kész, el kell fogadni, hogy ez már csak egy ilyen játék. Mondjuk pont ettől "jó". Kezdjük Blackhawk képeivel, ahol a kedves fejlesztők elfelejtették megrajzolni a rendőr bácsi lábát. Mindez a gigantikus üldözéses bejátszásban csodálható meg.…..
Itt talán nem lesz olyan egybehangó az egyetértés, mint a Rebelsnél. Gondolom ezt azért, mert ezt a játékot jó sokan ajánlották nekem. Spiderman első részéhez is volt már szerencsém, ugyanis a film dvd-jén rajta van a játék demója is. Hát bizony az is elég volt, kezelhetetlen…..