Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marvinyo

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy fekete lyuk éktelenkedik Európa közepén, a neve Magyarország. Mindent elnyel, a reményt, a jövőt, még a fényt is. Azok, akik mégis igyekeztek kiszakadni ebből a mindent magába szippantó lyukból most próbálnak felocsúdni a megdöbbenésükből. Ők hiába voltak többen, tudomásul kell venniük, hogy…..
Marvinyo 2018.04.11 07:40:26
@V.János78: nőverő drogost, lejáratódott alkoholistát, meg provokátor anarchistát többet találsz a fideszben. Tehát kicsit szánalmas erre kenni :-)

@midnightcoder2: Ja, mert nem létezett ott egy gazdasági világválság, á dehogy.

És ez csak két komment ami megütötte a szemem. Csodálkoztok, hogy demagóg hülyének vannak nézve a fideszesek?
Súlyos hibát vétett volna az Origo szerkesztője, ha ugyan hibának számítana még a kormánypropagandánál a lebukás, hogy nem sajtóról, hanem a kormány tevékenységéről van szó: benne maradt egy "cikk" url-jében, hogy három hetes fotókat tároltak, várva a megfelelő pillanatot ahhoz, hogy elsüssék őket.…..
Marvinyo 2018.04.02 17:39:11
@Netszamuráj: Segítek: Azért, mert sokuknál jobban le vagy maradva, mint 1400 év.
Marvinyo 2018.04.03 07:59:27
@Netszamuráj: Akkor segítek még jobban: A vezetés alapján elítéled a népet. Ugyanakkora hiba, mint ha téged a csúti alapján ítélnélek meg.
Látszik, hogy egyetlen embert nem ismersz abból a térségből. Tudod, számottevő migráns pont azért jön, mert ő sem akar így élni.

De láthatóan ebbe nem gondoltál bele. Ezért vagy jobban lemaradva.
Mindig mondja az ember, hogy ennél nincs lejjebb, és valamiért bízik abban, hogy vannak olyan dolgok, tragédiák, amiket nem lehet felhasználni kampánycélokra. Mondjuk egy halott lányt. És akkor jön a Bors, ami azóta, hogy Vajna András megvette, fokozatosan süllyed le a Ripost szintjére, oda, ahol a…..
Marvinyo 2018.03.31 13:06:14
@fran7: Igen, persze, az Index a hibás ezért is :-D
Véletlenül sem pl. az, aki mindenkit aki ellent mond neki, taknyán-nyálán rugdosná, meg hazaárulózik 0-24... neeeem.
Van egy teljesen jogos anyázás, és "óvónéni, ő kezdte!!!"
A Dagens Nyheter ugyanis az, egy liberális napilap, és kurvára nem haditudósító, ahogy a kormánymédia egyik alappillére, Orbán Viktor Nemzeti Sport mellett kedvenc napilapja állítja. Pedig nem szégyen a Google használata, ha már a Dagens láttán nem szólalt meg a vészcsengő, igaz, amilyen időket…..
A Tesco házhozszállítás a szerencsés nagyvárosokban forradalmasította a bevásárlást. Nem kellett többé se autóba ülni, se sorok közt bolyongani, se hülyeségeket impulzus megvenni, csak néhány klikk, és a havi nagybevásárlás feljön a harmadikra, és egyszerűen landol a konyhaasztalon. Persze mint…..
Az MTI, ami messziről úgy néz ki, mint egy hírügynökség, és nem a kormány seggéből kilógó budipapír egyik szelete, lassan eljut odáig, hogy a hitelességét a pestisracok.hu és a 888.hu közé lehet belőni, a ripost.hu szintjére, a lokal.hu és a tenyek.hu mellé. Az meg nem olyan társaság, amiben…..
Marvinyo 2018.01.24 12:18:25
@Bravehearth: Lehet ezzel mentegetőzni, de több kormánykritikus hír (többek között a 2006-os eseményekről) jelent meg az MTI-n anno, mint most. Innentől kezdve ez szerecsenmosdatás.
Ha én most RTL-sajtós lennék, sokat törném a fejem hogy lehetne úgy tálalni 2018 második hetének első két napi nézettségét, hogy abból jól jöjjek ki, de aztán rájönnék, hogy sehogy, és kiemelném azt a két műsort, amivel lehet valamit kezdeni. Az egyik a Híradó, ami továbbra is agyonvágja a Tényeket…..
Marvinyo 2018.01.10 14:34:52
@mrperfect: Na és? Egy TV-s blogon nem hír az, hogy évek után (mondjuk, khm, ezzel a hátszéllel könnyű, mégis nehezen ment) nem az a legnézettebb aki évekig toronymagasan? :-D
Este 9-es műszakzárás? Hiperszigorú ügyfélszolgálati protokoll? Vagy esetleg tényleg az Idők Atyja beszélgetett Adrival Narniából, amíg belefért neki? Akinek van tapasztalata az OTP netbank csetjável, esetleg segíthetne megfejteni a rejtélyt!  Sziasztok, Szeretném veletek megosztani az esetet,…..
Marvinyo 2018.01.06 19:16:22
@onlajnok: CIB-nél bankon belül hétvégén és ünnepnap is azonnal utalok. A többi bank ennyire sóher?
Külföldi ügynükségtől átvett képek esetén (meg úgy bármilyen átvétel esetén) illene az eredeti szöveget használni a képhez, ez ugyanis a felhasználási feltételek része. De nem, ha te vagy az MTI, és éppen egy kurrens migránsos sztorit kell lenyomni a torkunkon.  ..
Marvinyo 2017.12.15 19:09:27
@hidegsegg: Hát, pedig dicső kormányunk az akinek mindenki rohadt migráns. Szerepzavar?
Marvinyo 2017.12.16 10:12:43
@gergengocia: Egy anyázás után minek állsz még vele szóba? Nem fogsz hitet legyőzni racionalitással.
A Vajna-féle TV2-n műsort vezető Gundel Takács Gábor blogposztban reagált az Őcsényben történtekre. "Talán az őcsényi történések kijózanítóak. Nem, az nem lehet, hogy ennyire kiszolgáltassuk magunkat annak, amit próbálnak velünk elhitetni a hatalomért folyó harcban" – írja a Szemlélek blogon…..
Marvinyo 2017.10.03 18:16:28
@torró: Tehát szerinted az normális, hogy ma, Magyarországon az a közhangulat, hogy nincstelen a magyar állam által elismert és elfogadott menekült gyerekeket nem vehetek magamhoz egy hétre nyaralni. Ha ehhez nem kell kormánypropaganda, akkor rosszabb helyzetben van az ország, mint gondoltam.
Hosszú Facebook-posztban tálat ki az X-Faktorban kiesett énekes, Nagy Szimonetta, akit a zsűri négy nemmel küldött el színpadról múlt héten. Magától a műsortól egyébként mi nem voltunk elragadtatva, bár az RTL Klub próbálta megújítani a zenei showt- a hetedik évadra azonban ez már menthetetlenül…..
A fenti fotó nem valami művészeti projektből származó illusztráció, hanem az alábbi sztori csatolmányaként érkezett "Kijelzők javítás előtt és után, 10 percnyi Facebook „beégve”.jpg" nevű fájl tartalma, szóval maga a színtiszta valóság. A sztori elsősorban az LG G4, G5, G6, V10 és V20 típusú…..
Ötkor csörög az ébresztő. Bárcsak kinyomhatnám. Felkelek. Férjem odanyöszörgi, hogy fél óra múlva ő is kel. Kisietek, gépiesen keverem az intsant kávét a forró vízbe, leülök. Kezembe veszem az órarendem, átnézem az óráim. Kiválogatom a mai osztályaim. Elmegyek a fürdőszobába, megmosom az…..
Marvinyo 2017.08.28 21:39:12
@sárga nyúl: Ha jól értem a füzetjavítás kötelező "móka" neki, nem szabadon választott dolog... és lehet azt tanácsolni a tanároknak, hogy menjenek el máshova dolgozni, de biztos ez a jó módszer?

@MinekLettemTanár: Mit tanítasz, hadd kérdezzem meg? Mármint ez mi akar lenni? Ezer éve volt nekem az általános iskola, ezt a keressük a kifejezést nem tudom teljesen elhelyezni. Magyar, esetleg, de... idáig süllyedtünk, hogy ez a nyolcadikos feladat?
Tudta ön, hogy a Leddiszkontnál Beavis és Butthead látja el a kommunikációs-, imidzsépítő-, és pr-feladatokat heti váltásban? Mi más magyarázná az olyan húzásokat, mint a hírlevélről leiratkozó gyíkarcok gyúnyolása meg a bolt profiljától eléggé műfajidegen pucér  mellel ünnepelt boltnyitás?…..
Marvinyo 2016.01.11 14:47:46
@Dikusz: Vannak az eladónők (mint Lenke néni), meg vannak az eladócsajok (mint a posztban említett), meg vannak az eladó nők és eladó csajok, ezekre remélem nem kell példát hoznom. :-D
Az ujgsm.hu hiába hirdeti magáról egy jelentős plecsnivel a honlapján, hogy 100% Garancia Megbízható bolt, a valóság ezzel szemben az, hogy nem. Tanácsadóink megmondják, hogy mit lehet tenni ilyenkor. Tisztelt TékozlóHomár Munkatárs!  Már olvastam az ujgsm-el problémát, de…..
Marvinyo 2015.10.30 11:04:44
@gabest1: Én ebben nem vagyok olyan biztos. Manapság a legtöbb gyártó EU-s garanciát ad, azaz gond nélkül megveheted neten, rendes boltban (expansys például, ők a legtöbb telefonjukat EU-s garanciával adják, 2 évre), és garanciáztathatod ugyanúgy, mintha itt vetted volna. Illetve a helyi márkaképviseletek, és a szolgáltatók közé kell beékelni valamivel, szóval nem feltétlenül szállnának el az árak. Drágábbnak drágább lenne, de kétlem, hogy mondjuk a 70-es telefon 80 fölé menne.
De engem inkább a mennyiségük akaszt ki. Végigmész a körúton, két villamosmegálló között legalább 2 ilyet találsz (A Petőfi híd budai hídfő <-> Boráros Tér, Illetve a Jászai Mari tér <-> Margitsziget <-> Margit híd budai hídfő nem játszik, de ott se lennék meglepve). És ez csak a körút.

@ide nem jöhet csak úgy be: Ha nincs ennyim félretenni, akkor veszek 55 ezerért egy telefont rendes helyről, mintsem egy 70-est sufniból, hiszen ha tönkremegy, és garanciázhatatlan, jobban rábaszok.

@xclusiv: A hihetetlent nyilván költői kérdésnek szántam. A fél ország adót csal, a másik felének meg nincs rá lehetősége...

És igen, ha nincs havi 15-20am félretenni (tudom, hogy ez mennyire reális dolog), akkor vagy várok mondjuk 6 hónapot (2-3 ezret is tudom, hogy sokaknak lehetetlen félretenni, de az pláne ne vegyen 55-70 ezres telefont!), vagy másik típus után nézek. Lásd fent: Vettem 15-el olcsóbban telefont, fél év után annyi neki, garanciázhatatlan -> kidobtam a pénzt.
N.G. panaszlevele egy egyszerű, hétköznapi leírással indul, aminek oké, hogy már a második mondatában megjelennek az ellenőrök is, de arra azért nem voltunk felkészülve, hogy az írás pár bekezdéssel később egy forradalmi petícióvá növi ki magát, és írója…..
Marvinyo 2015.09.24 17:08:48
@5perc:

Én azt fogadom le mindig, hogy van egy f.fej, aki elmagyarázza, hogy jön egy f.fej aki megpróbál értelmet verni a többi f.fejbe aki nem képes megjegyezni egy cég nevét, csak megszokásból pofázik. :-)

Mellesleg igaza van az ellenőrnek, hallgatói jogviszonnyal segget törlünk, meg nyufiba küldjük.

Utazni diákigazolvánnyal, vagy az azt helyettesítő papírral utazunk. Ha politológus lesz, ideje megtanulni olvasni annyira bonyolult szöveget mint egy utazási szabályzat.
Zé csendes beletörődéssel mesél arról, hogy neki régi ügyfélként drágább ajánlat jár a Diginél, mint egy új ügyfélnek, és csak azon morgolódik finoman, hogy erről nincs infó a honlapon. Zé! A UPC-nél ez úgy megy, hogy az ember belengeti, hogy akkor felmondja az egészet a…..
Marvinyo 2015.09.24 10:56:46
@atpijkamo: Ha hűségidő nélkül szeretnék hozzájuk szerződni mint új ügyfél, akkor olcsóbb, mint ha régi ügyfélként nem vállalok hűségidőt a továbbiakban.
Marvinyo 2015.09.24 11:09:13
@atpijkamo: Azt mondtad nem érted a mondatot. Én csak átfogalmaztam. A kérdésedre válasz ne tőlem várj :-D

Mellesleg attól még, hogy ez egy "kedvezmény az újaknak, nem kibaszás a régiekkel" taktika, szerintem bunkóparaszt hozzáállás ettől még a DIGI-től. De ez magánvélemény. :-)
(Meg az összes szolgáltató ezt játsza. A UPC-nél van TV+Net, úgy hozta a sors, hogy jól jönne a vezetékes is. Vezetékesre nem engednek szerződni, a jelenlegi csomagunkat nem engedik kiegészíteni vezetékesre, egyel magasabb csomagot sem rendelhetünk csak kettővel nagyobbat. 4500 helyett fizessek 10-et. Köszi :-) )
Oké, ez zseniális (több tumblr-oldalon is belefutottam, sajnos az eredeti forrást egyelőre nem tudtam kideríteni.). Adott egy pohár, ami félig tele. Vagy félig üres. Vagy egészen tele van, ha az Obsidian mondja. Vagy a vizet húsz dollárért lehet letölteni dlc-ként, ha a pohár az…..
Marvinyo 2012.01.21 00:13:41
Imre beküldésére csak azt tudom mondani: készséggel hiszek neki.Nem tudom, valaki kiszúrta-e már, de a Microsoft Exceljében figyeltem fel egy furcsaságra, amilyenre egy ilyen agyonhasznált, -tesztelt és talán -gondozott programban nem számítana az ember. (Az inkriminált kifejezés a…..
Marvinyo 2011.09.23 14:59:58
Lehet bennem van a hiba, de nekem úgy tanították, hogy a fokszám az angolul is fokszám (degree number, de általában csak degree-nek mondják).
(Ha wiki elég bizonyíték, tessék:
en.wikipedia.org/wiki/Polynomial | ha nem keresek mást :))

@armitage:"egyhatározatlanú" Nos, lehet én járok rossz egyetemre, de szerintem ha ilyet mondanék ismeretlen/változó helyett olyan nézést váltanék ki tanáraimból, mint még senki :)
Marvinyo 2011.09.23 23:08:47
@armitage: Bár azt soha nem mondtam, hogy az ismeretlen/változó a kizárólagos igazság, de ki is jelenteném akkor, hogy a határozatlant is használják (csak épp nem azok akik engem tanítanak, van ilyen :)).

@armitage: Nem elképzelhetetlen számomra :)

Viszont ez: mathworld.wolfram.com/PolynomialOrder.html alapján a másik bekezdésemért is elnézést kérek, bár megemlíti, hogy pontosabb/helyesebb kifejezés a "degree".
Subba Megcsináltam bazeg! 2009.11.13 07:30:00
Mindannyian ismerjük a magaduramokat (szia Matyi!). Ők azok, akik sose hívnak szerelőt, ha valami elromlik, mert hisz magad uram, ha szolgád nincsen! Az elvetemültebbek (mint például nagyfaterom) akár lámpát, vagy kávéfőzőt is barkinthatnak otthon. Az első kép alatt található…..
Subba Kínzó kérdés-válasszal 2009.10.21 13:51:00
Az OPNI bezárása után hova tűntek a súlyos személyiségzavaros betegek, akik például Mátyás királynak vagy Toldi Miklósnak képzelték magukat?Beültek a legközelebbi Erste bankba, és egész nap ott melegednek, mindenféle kamu hitelfelvételek ürügyén. Milyen bank az, amelyik…..
Marvinyo 2009.10.21 19:24:51
@Subba Daddy: Félreértettem a szituációt :) Azt hittem a kommentelők (utólag is elnézést a feltételezésért) ismerték Yal Toldi nevét, lévén, hogy élt Toldy... csak ő Ferenc és irodalomtörténész volt, és össze lehet őket keverni :D. Még1x elnézést :D
Vanek úr hónapok óta nem jelentkezett, amit mindnyájan sajnálhatunk, mert a blog történetének kiemelkedő darabjai fűződnek a nevéhez, keressetek rá, megéri. Most egy olyat küldött, amit szerintem nem sokan szúrtak volna ki:A fordítóknak a természettudományos kifejezések mindig…..
Marvinyo 2009.09.04 17:35:08
@sTormy: Magyar Irodalomból még nem tartunk ott /végzős lennék vagy mifene/. Olvasni meg Orwellt, Adamst, Asimovot, Lemet, Vonnegutot, és Mikszáthot olvasok, de majd odáig is eljutok :D
Marvinyo 2009.09.04 23:57:07
@Ypszi: A kortynál le kell nyelni valami urán vagy ilyesmi nevű anyagot, és megnézik, hogy mennyit tudtál lenyelni belőle.. vagy valami ilyesmi :)