Regisztráció Blogot indítok
Adatok
creativeandhomework

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Weekly Karácsonyi készülődés 2019.12.01 10:34:48
   Ismét december van. Advent, a karácsonyi készülődés az ünnepi hangulat és a totális megőrülés időszaka. Az adventi időszakról a karácsonyi vásárok, a gyertyagyújtás, a kivlágított utcák, kirakatok, a beigli, a forralt bor, a mindenhonnan felcsendülő karácsonyi zenék jutnak eszünkbe. A teendőink…..
Weekly Randiapp - Pro és kontra 2018.11.18 14:55:44
  A XXI. században megváltoztak és felgyorsultak az ismerkedési szokásaink. A mai rohanó világban sokan a társkeresés egyszerűbb formáját választjuk, és a virtuális ismerkedést helyezzük előtérbe. Főleg gyorsasága és egyszerűsége miatt. Ezen kívül nagy előnye a hatalmas választék. Elég csak…..
Weekly Pokol vagy Paradicsom? 2018.11.17 06:38:49
 Sziasztok!  Beteg voltam, két napra ágyba kényszerültem. Unaloműzésként megnéztem az egyik kedvenc sorozatomat, a Lucifert. Ez egy istenes, ördögös, angyalos, poklos sorozat, amelynek nincs valóságalapja, vagy tényszerű háttere. Konkrétan vígjáték kategória, amin sokat lehet…..
Weekly Bullet Journal 2. rész 2016.08.20 08:42:39
Sziasztok! Megígértem, hogy megpróbálom részletesebben bemutatni a Bu-Jo készítését. Az én angol tudásom kissé hiányos, de nem is az a célom, hogy szóról-szóra lefordítsam, hiszen ennek a naplónak a lényege a személyre szabás. Aki el szeretné olvasni itt megteheti.   Először is mire lesz…..
Lassan, de biztosan haladok Keri Smith - Nyírd ki ezt a naplót című művével. Vannak még üres oldalak, de szépen töltöm fel őket, nem sorrendben, hanem ahogyan megszáll az ihlet. Egyszerűen imádok belemerülni a kreativitás egy ilyen (számomra új) formájába! Bátran merem ajánlani mindenkinek, aki néha…..