Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabaderdőbeli

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pilisborosjenőn az élet Falupiac 2014.07.04 22:30:48
Becsszó nem voltak nagy elvárásaim. Direkt mondtam M-nek, hogy inkább én viszem a gyereket a kis hordozóval, mert szerintem szűkös lesz a hely... Még mielőtt ide költöztünk, emlegette M, hogy Borosjenőn van egy falupiac. A költözés alatt, ahogy ide-oda furikáztunk, a Budai úton…..
Ökológiai megtérésre van szükségünk, hirdeti a Naphimnusz Teremtésvédelmi Egyesület. Ezért - a már hagyományosnak számító - nagyböjti cikksorozatukban az ökológiai megtérés folyamatát elmélkedik át...
Neked mi ad értéket a hétköznapokban?  A "szürke" hétköznapokban éljük az életünket. Nem történik minden nap valami extrém vagy különleges. Nem utazunk, nem nyaralunk, nem viszünk véghez óriási dolgokat minden egyes nap. De ott vannak az apró dolgok. A jó szokások, rituálék, értékek. Minden, ami…..
szabaderdőbeli 2017.03.28 09:39:46
Minimalizmusra fel! Szabadulj meg a felesleges cuccoktól 30 napon át! (katt ide) Nem az első, és nem is az utolsó. Mindig elolvasom őket, mindig végrehajtok belőle valamennyit, de nem az esetem programok szerint működni, bár inspirációnak remek. Van akinek azonban segít. A 150-es…..
Augusztus 20: nagyot változik a közlekedés   Már mától sok mindent lezárnak Budapesten az augusztus 20-i rendezvények környékén, szombaton pedig jobb, ha egyáltalán nem indultok el autóval a belvárosba...
Miért a nők függnek jobban a tévésorozatoktól? Menekülünk a saját életünkből?     Agymenők, Walking Dead, Jóbarátok, Trónok harca, Született feleségek - végtelenségig lehetne sorolni a sorozatok címeit. Szinte nincs olyan ember, aki ne követne egy-egy szériát, ne várná óriási izgalommal a…..
Mit nézzünk ma a tévében? Ahol a szív lakik (Filmcafe, 20.00), ott jó lesz nekünk is. A megkapó, érzelmes, vicces és okos történet főhőse egy 17 éves lány (Natalie Portman), aki éppen szakított addigi nagy szerelmével, ám ez egyáltalán nem töri össze. Ami nem pusztít el, az megerősít, ugyebár……..
  Ki kaphat iskolakezdési támogatást?   Az iskolakezdési támogatás béren kívüli juttatás, amit a szülők tankönyv, taneszköz, ruházat vásárlására használhatnak fel. A támogatást – papíralapon vagy elektronikus formában kibocsátott – 2016. július 3-tól december 31-ig beváltható – utalvány…..