Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács Klotild

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vallás egy rendkívül érzékeny téma. Egy átfogó kutatás azonban utánajárt, hogyan viszonyul a modern világ az emberi létezést évezredek óta meghatározó hitekhez és meggyőződésekhez. A lenti ábra az mutatja, hogy a választott országok lakosai hány százalékban tartják károsabbnak, mint jónak a…..
Der Mensch Tracht und Gott Lacht. (Ember tervez, Isten nevet.) Ez a jiddis közmondás jutott eszembe, midőn elkezdtek csordogálni az információk arról, hogy Alföldi Róbert művész úr passiót rendez. Kockázatos dolog előre írni egy még be sem mutatott előadásról, az előjelekből azonban az látszik, hogy…..
Kovács Klotild 2017.04.05 14:27:42
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
"Ha nincs hobbim, akkor az a hobbim, hogy eggyel kevesebb hobbim van"
"Ha nem sportolok, akkor sportoló vagyok, csak eggyel kevesebb sportom van"
...
Talán így megérted, hogy miét hülyeség amit írsz. Mondom. Talán.
Ilyen sem nagyon volt még, legalábbis nem erről szóltak a hírek és nem ezzel volt tele a sajtó: Bochkor Gábor, miután tegnap a rádióban elég durván alázta a kolléganőjét, ma reggel, élő adásban kért bocsánatot tőle. Igaz, nem simán, kellett hozzá Friderikusz Sándor, aki nem a mikrofon mögé beülő,…..
A Viasat3 a következő hashtaggal reklámozza a Supergirl című sorozatát: #girlpower Meg olyan képekkel, amiken a főszereplő Melissa Benoist szerepel Supergirl-jelmezben (ha már egyszer képregénysorozatról van szó), és a biztonság kedvéért, meg azért, hátha az emberek elfelejtenék, hogy ő egy nő, a…..
Kovács Klotild 2016.08.17 10:15:59
@Ravasz Figyelmeztetés: De jó, hogy még mindig itt tartunk. "Nő -> mellei vannak -> hahaha", "Fingtam -> hahaha", tényleg ez ma neked a humor? Mondjuk örülök. Legalább téged könnyű megnevettetni.
Kovács Klotild 2016.08.17 10:54:11
@szepipiktor: Ennyi felesleges butaságot összehordani régen láttam valakit.
Leírod, hogy mindenkienk megvan a saját véleményéhez való joga, védve, hogy aki azt mondja, hogy az általad képviselt vélemény ostobaság az nem érti a világot. Majd hosszan ecseteled, hogy miért tartod hülyeségnek a "PC elvű divathalmazt".
Az már csak mellékes, hogy egyértelműen fogalmad sincs mi is az a PC, mert hablatyolsz össze vissza.
Szintén nem érted, hogy mi a különbség a kövér mint sértés, és a kövér tulajdonság között. Ugye ennek a szövegkörnyezetből le kellene jönnie(mondjuk alázós környezet vs. diéta reklám), de láthatóan a szövegértelmézés neked nem értelem, hanem ideológiák mentén történik.
Mondjuk az is sokat elárul, hogy több posztoban is jól láthatóan számodra South Park az etalon filozófiai gondolkodásban.
Kovács Klotild 2016.08.17 11:07:17
@szepipiktor: Még mindig nem érted: Van egy cikk ami alapvetően a nők szexuális tárgyként való kezelése ellen szól. Majd te leírod, hogy ezzel te nem értesz egyet, mert "a világ 99%-a NEM a marketingalapú PC filozófia szerint éli az életét az egész Földön", akkor azt nem lehet máshogy értelmezni, mint, hogy te ez ellen vagy (tehát a szexuális tárgyként való kezelés mellett).
Ezt egy konteósnak nehéz elmagyarázni aki még egy ilyen cikk mögött is világméretű sajtó - PCs összeesküvést lát, és elnyomó bolsevik meg náci propagandát abban, hogy fogadjunk el mindenkit olyannak amilyen, és ne rekesszünk ki senkit előítéletek alapján.
Mellesleg az nettó hülyeség amit írsz, hogy minden vélemény egyenértékű. Pl., ha valakinek az a véleménye, hogy a tudomány baromság, és igazából az embereket is láthatatlan kezek tartják lenyomva a fölhöz akkor azért arra mondhatjuk, hogy ostobaság ugye? Ugye?