Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ittvanpedig

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Orbánék kiadták a parancsot, hogy meg kell győzni a magyar lakosságot arról, hogy Amerikában elcsalták a választást. Hihetetlen mennyiségű hülye tombolja most ki magát, ami úgy 1944 óta nem lepi meg a magamfajtát .      Az egyik baromság az, hogy az amerikai választás nem ment át a Benford…..
   Ha jól tudom, Redő Ferenc gobelinjét a munkaszolgálatos évek ihlették, a mindenkori keretlegények végtelen ostobasága és gonoszsága, ami véres tintaként ömlött erre az országra és talán sohasem lehett lemosni róla. A keretlegénység tipikus magyar foglalatosság, a sötétség és a gonoszság adott,…..
Ugye, milyen csábító a kép a színes papírborítékon? Kistescóban vettem 540 forintért, ami azért elég sok. De hát egyszer élünk, és hát milyen jól néz ki a képen...! A valóságban így néz ki:   Melegítés után persze kevésbé hányásszerű, de azért így sem teljesíti a színes papírboríték…..
Konzervekről Minden konzerv rossz 2016.08.16 01:37:30
Most itt kezdhetnék a konzervek történetével, hogyaszongya az élelmiszerek légmentes tartóedényekben történő tartósításának ötlete, drága kedves magyar wikipédia, hogy sikerült ezt a pompás felütést összehozni? Már a légmentes tartóedénynél lekapcsolt az agyam. Jó, szóval már a régi görögök is, stb…..