Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bexter

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy ígértem Folytatom a klasszikus trilógia eddig egyszerre, ekkora mennyiségben még sehol nem publikált forgatási fotóit! Sokaknak, és nekem is ez a kedvenc részem. Rendkívül sötét hangulatú, ugyanakkor tele van látvánnyal, humorral és még romantika is felbukkan. Lawrence…..
Még két rész és vége az évadnak, ez pedig rettentően szomorú. Ami viszont biztos, hogy a 4. évad 14. része talán az egész sorozat legdurvább epizódja volt, pedig az elején azt hittem, hogy az egyetlen izgalmas az lesz benne, hogy Tyreese levette a sapkáját.  Sokan a 2. felvonás…..
Az idei év egyik legnagyobb dobásának ígérkezik a Daft Punk új nagylemeze, amiről már javában szivárognak a részletek. A francia duó minden lehetőséget megragad az album promotálására, úgyhogy várhatóvolt, hogy a hétvégén lezajlott a Coachella fesztiválon is lesz…..
Bexter 2013.04.15 18:58:52
Itt gyűjtjük össze a sajtómegjelenéseket és a Te képeidet, videóidat - ha valami lemaradt, küldd el kommentben! Alon.hu Nyugat.hu Rádió Szombathely interjú 1. rész Rádió Szombathely interjú 2. rész Szombathelyi TVVaskarika.hu Vasnepe.hu Westindex.hu  _CaD_ videója  ..
Ákos próbált előzékeny lenni egy szirénázó mentőautóval szemben, de úgy tűnik a mentős nem egészen úgy gondolta ennek megoldását, ahogy azt levélírónk szerette volna kivitelezni. Vajon a sztori alapján kinek van igaza? Mi a helyes viselkedés ilyen helyzetben? Eddig abban a…..
Ellentétben azzal, amit Hétköznapi autós írt, főhősunk, az autóvezetés oktató valószínűleg pontosan tudta, hogy szabályos-e amit csinált, legfeljebb azzal nem volt teljesen tisztában, hogy mekkora tapló. Mindenesetre nem kifejezetten tekinthetjük az alább olvashatóakat…..
Az új Soproni-reklám szinte mindenkinek tetszik, úgy tűnik, sikerült azokat az érzelmi húrokat megpengetni, amik hatnak nemcsak a magyar sörfogyasztóra, de azokra is, akik ismernek legalább egy magyar sörfogyasztót. Szóval mindenkire. Lássuk: Szerkesztőségi röpfelmérésünk…..
Mitől szép egy webszájt? Nyilván vannak objektív és szubjektív paraméterek is.Van, aki szerint a nagyon finom és elegáns megoldások tesznek széppé egy oldalt. Megint mások szerint nem annyira a technikai háttér, inkább az összebenyomás, a külcsín, a trendek ismerete…..
Bexter 2009.02.05 15:15:27
Csak nagyon ritkán szoktunk külföldi városok apró-cseprő ügyeivel foglalkozni, de az Urbanista külpolitikai rovatának vezetője azzal rontott be szerkesztőségünkbe, hogy ezt muszáj megírni. Blogunk népes szerkesztői gárdája gyors szavazás után (1234:4321 arányban) úgy…..
Természetesen mi sem szeretnénk kimaradni az év végi listaszezonból, a Kreatív Online-on hét elején jönnek majd ki az év eze meg aza témájú cikkek, az egyikbe viszont most önök is beleszólhatnak: mi volt 2008 legjobb magyar reklámfilmje? Ehhez csak meg kell nyomni a kedvencük…..
Bexter 2008.12.18 15:29:10
Még mindig nem haltak ki azok a nagyon sietős, marha fontos autóvezetők, akik szarnak bele mindenbe. Különösen idegesít továbbra is az, ha olyasvalaki áll be a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyre, mint ahogy korábban már láthattátok és most is fogjátok, sokszor egy autóval…..
Bexter 2008.12.18 14:30:48
Bexter 2008.12.18 14:31:27
Hogy valaki képes egy csomó pénzt kifizetni, hogy egyedi rendszáma legyen - bár ha úgy vesszük mindenkinek az van - az egy dolog. De Attila egy olyan rendszámtáblát kapott lencsevégre, ami nem igazán szokványos idehaza. Lehet találgatni az eredetet.A minap autózva Budapesten egy a…..
Rengeteg divatcég van azzal ténnyel tisztában, hogy a nők nehezebben vesznek ajándékot a férfiaknak, mint fordítva. Ennek nem tudom hogy mi az oka, de az biztos, hogy sokszor kerül a fa alá a szokásos zoknicsomag, vagy az elcsépelt nyakkendő, esetleg egy üveg ital. Ezért pár márka…..
Csak a gördülősztrájkkal, az elégséges szolgáltatással és a pótlással van baj a vasutasok munkabeszüntetésénél. Nemrég volt módomban kifejteni, hogy nem vidáman, de elfogadom, hogy a sztrájkjog velejárója egy kultúrdemokráciának. Viszont a sztrájk csak akkor fogadható el,…..
Zsolt egyszer vásárolt jegyet interneten keresztül, a MÁV azóta nem hagyja békén. A terminál, ahol a jegyét átvehette volna, hibás volt, ezért megbüntették. Az utas fellebbezett, és a blogon megjelent post után a MÁV elállt a büntetéstől. Elvileg. Postán viszont megjött a…..
A képen szereplő nagy zöld izétől mi kislányként inkább megijedtünk volna, de Marslakócska csak a munkáját végezte: diákmunkásként ebben a jelmezben járta a patikákat és terméket ajánlott. Levele szerint munkaadójával az elszámolásnál összetűzésbe került, amit talán…..
Mókusélet egy héten belül már a második posztjában fakad ki, hogy mért van az, hogy ennyi elmebeteg rója az utakat, a szívbaj és az életveszély lehetőségével színesítve a békésen autózok álmos hétköznapjait. Hétfő du. fél 7 magassága Szerémi út a 6-os felé. Csúcs, de…..
Bexter 2008.12.10 08:33:55
Jelentős méretű magyar autós kolónia élhet Finnországban, mert onnan érkezett eddig a legtöbb küldöldi poszt, de kaptunk már levelet az Egyesült Államokból, Ausztriából, Olaszországból is. Most egy igazi csemegét szolgálunk fel, hisz nem gyakran mesélnek nekünk sem…..
Pompás légitársaságunk utasbarát megoldása: a Velencéből érkező keddi járatot törlik, az utasok vagy vesznek jegyet másnap reggelre a Malév-járatra, vagy megvárják a szombati Wizz Airt, esetleg az éjjal átjutnak Milánóba vagy Rómába és onnan próbálnak hazajutni. Ráfaragott…..
autózz! Szándékosan nekem jött! 2008.12.08 08:13:00
Levélírónk - aki neve elhallgatását kérte -, a kellemetlen élmény ellenére szerencsésnek mondhatja magát, hogy viszonylag olcsón megúszta az egészet. Lehetett volna sokkal rosszabb is, de okulva az esetből jó tanácsait veletek is megosztja. Azt hiszem, újabb…..
autózz! Finn közlekedés reloaded 2008.12.05 12:26:00
Nemsokára itt a tél és jön a Mikulás is, ezért ismét Lappföldre kalandozunk. Ezúttal Péter meséli el mit tapasztalt ottléte során, kicsit kiegészítve a tegnapi finnországi "kirándulást". Néha-néha olvasgatom blogot és még ritkábban írogatok, de a kis finnországi…..
Hülyék segítségével ismeretterjeszteni akkora kihívás, hogy Frei Tamásnak bele is tört a bicskája. És persze a kutya nem kérne számon egy szórakoztató műsoron ismeretterjesztést, ha a promókban nem hangsúlyozták volna túl, hogy a Sztárok a fejükre estekből a nézők…..
Agyhugykő Férfi melltartó 2008.11.27 12:31:17
"Két hét alatt több mint 300 darabot adtak el az eredendően női "felső" alsóneműből. Főként transzvesztiták vevők a melltartókra, amelyek ára bő 6 ezer forintnyi jen. A bolt árul férfi harisnyanadrágokat is, ugyanakkor nők számára szintén tart…..
Moonbay előrelátó volt és gondolt rá, hogy majd ha jön a rossz idő, beáll a bérelt garázsába, hogy ne kelljen reggelente havat söprögetni a tetőről meg jeget kapargatni az ablakokról. Persze hogy megszívta, különben nem írt volna nekünk. Az én sztorim nem olyan észveszejtően…..