Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NkrisszA

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 4 méter magas, Lego-játékkockákból kirakott állat 2005 óta látványosság a román főváros főterén, végbélnyílása pedig úgy tűnik, igen népszerű szuvenír. Eddig már négy alkalommal kélt lába a művészi igényességgel kialakított ánusznak. A restaurálás mintegy 4…..
NkrisszA 2009.08.28 14:00:25
(Majd kérnék egy fedőnevet ;)Pókember 8:10 körül :)A videóval nincs különösebb gond, csak a harcnál kicsit lejjebb vehetnéd a felvételhangot. A KOTOR sw fan létemre nem az én viágom már a vaskard miatt is ;/PRIVÁT VIDEÓ..
Made by City Interactive 2004. Soundtrack: The Champs - TequilaJoe Cocker - You Can Leave Your Hat On..
NkrisszA 2008.09.24 19:51:46
Az NHL 2K6-ból filmezte valaki. Ha már hoki. Fórumon beszédtéma lett és újra el kell mondjam. Szerintem a legjobb hokis játék az NHL 95. Egyszerűen olyan eszméletlenül hangulatos, hogy azt a mai tinik nem tudnák átérezni. Rengeteget játszottuk, te jó isten... Amióta azt már nem…..
Subba Szuperpuma: Spagetti Macs 2008.08.29 08:16:00
Ismerjétek meg Spagetti Macskát, aki spagettit eszik! Ebben eddig semmi különleges nincs akár még személyesen is ismerhettek ilyet, de Spagetti Macska más! Első médiaszereplése amivel felhívta magára a figyelmet egy amerikai műsorban volt, ahol a csúnya szavak kisípolására…..
Subba Betanított és fizikai munka 2008.08.26 09:51:00
Erről a kétségbeesett álláskereső hirdetésről az a vicc ugrott be, hogy Józsibá lefékez a furgonjával az út szélén álló nő mellett és kérdi: "Egy ötösért mit csinálsz?" Mire a nő: "Neked mindent, szivi!" Mire Józsibá: "Na akkor ugorgy be, megyünk…..
Mivel a blog sokat foglalkozik a budget-játékokkal, gondoltam ez azért megér egy bejegyzést. Ugyebár az EVM vergődéséről már írtam/beszéltem épp eleget (pl itt),de elég csak ránézni, hogy mi lett belőle. Rengeteg a kiakasztóan béna játék a választékban, de alapjában még…..
A következő videó más lesz mint a többi, ugyanis majd ki is próbálhatjátok a játékot, mert találtam egy honlapot, ahol ingyenesen/legálisan letölthető a játék. Igaz, csak 60 perces verzió, de ennyi bőven elég, hogy átérezzétek, hogy miért került a sorozatba. Személy szerint…..
NkrisszA 2008.08.06 09:12:39
A mester nem semmi akciót talált ki. Bár nem szeretném tudni, neki (és gyanítom jó pár segítőjének) mennyi olvasnivalója lesz... Stellás nyereményjáték a köbgyökön...(Kösz Fingós. Matekérettségim kettes lett anno.Az is világszenzáció volt)Szerintem elég hamar meg fogják…..
NkrisszA 2008.07.20 21:51:27
A beteg japánoknak semmi se drága, ha promócióról van szó, és hát kicsit bele is ragadtak ebbe a robotos témába. Az Asahi sörnyitó robot a klasszikus esete a rengeteg pénzből nagyon nagy butaságnak. Szétkaptak egy üvegszortírozó gépet a futószalag mellől és építettek köré…..
NkrisszA 2008.07.15 23:53:01
Update: Na, ma töltöttem fel jó sok régi videót, folytatás majd holnap. Sorrend kissé felbomlott, de a többrészes videók összevágásán még ügyködni kell... Jobboldali lista még nincsen aktualizálva, majd egyszerre fogom, ha megvan az összes.Jó hétvégétNem voltam tétlen, a…..
A kommentek között szbszig megtalálta a kiárusított honlap archívált kinézetét. Igazi csúcsoldalakra számítsatok, talán a Firefox 3 már meg tud birkózni vele. Na, akkor nézzük, hogy nézett ki a www.mission-failed.de, amikor még működött! A web.archive.org három különböző…..
NkrisszA 2008.06.20 11:34:11
www.youtube.com/watch?v=z2o4i2pWkGM
"úgy néz ki ment egy down kóros"
Az Airborne Herot készítők másik mestermunkája. Bár feltűnni nem hiszem, hogy sok embernek fel fog, de ne tudjátok meg, milyen nehéz volt az elején 3 féle hangzást megtalálni, hogy egyben lejátszhassam, illetve a végén megfelelő képeket szerezni... Ja és az Assholer egy elírás…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.06.04 21:14:42
Végre megjött az igazi ihlet, ami az új videót illeti. Majd meglátjátok, hogy ebből változatos videót elkészíteni enyhén szólva kemény dió, de sokan igazi szart akartak, akkor tessék.De ha sikerül megvalósítani azt, amit elképzeltem, akkor még sikerülhet is.Remélem hétvégén…..
Ott dobálóztak ezek a gyöngyszemek a youtube-os "videó válaszok" szekcióban, nem is vettem észre őket. Nagy kár lett volna, ha ezek kimaradnak! thefloorfilla nevű szerző készítette, eszméletlenül ügyelt a szájszinkronra. Mindezt a nagyszerű "Amerikai Gengszter"…..
NkrisszA 2008.06.04 10:45:56
Hölgyek, urak, ismerkedjenek meg egy különleges amerikai fiatalemberrel: ő itt Jordan Witham. Ő a brit Closer magazin május végi számának egyik sztárja (online is olvasható a remek cikk), a róla és különös kapcsolatairól szóló cikk, nem túlzás, körüljárta mára a világot.…..
NkrisszA 2008.06.03 21:27:51
Az összes ilyen korábbi írásnak nem lett különösebb eredménye, de azért megpróbálkozom újra, mert még mindig enyhén szólva gyakoriak ezek:Ha e-mailen képet küldesz, ne bmp-ben, mert egyrészt neked csomó idő feltölteni és nekem megnyitni. Ha átmented jpg-be, mindenki jobban…..
NkrisszA 2008.06.03 07:26:04
Bruhaha, az alanti vérfagyasztó sztoriban az a legviccesebb, hogy a megalázott utas pont ahhoz a Regőczi Miklóshoz, a BKV kommunikációs és értékesítési vezérigazgató-helyetteséhez fordul, aki annyira torz gondolkodású alak, hogy nemrég még a kar nélküli embert baszkuráló…..
Na ennél a Call of Duty 3-as hullánál aztán minden pörög ami pöröghet...Vagy jobban mondva, ami nem is pöröghet. Küldte: DiDi ..
Legalábbis szerintem. Már sikerült elfelejtenem, amikor egy véletlennek köszönhetően az előbb belebotlottam egy Rebel Assault linkbe. És egyből előjöttek a régi emlékek... A fiatal srácok szerintem nem fogják érteni, de aki anno játszott a Rebel Assault II-vel, tudja nagyon jól,…..
Az előrecsomagolt, klasszik téliszaláminak álcázott gagyi egyéb szalámiba könnyen belefuthat a felületes vásárló, de azért az mind tudjuk, hogy milyen márkák készítik a valódi 100 napig érlelt, gyerekkorunkban csak hó elején ízlelt, népszerű magyar terméket. Gábor az…..
NkrisszA 2008.05.21 16:07:50