Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KissmeKata

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Régen írtam már bejegyzést, pedig sok minden történt azóta velem, velünk. Voltunk többször lent a klubban, volt sajnos olyan is, hogy nem jött össze semmi. A swinger ugyanolyan, mint egy első randi, ha nincs meg a szimpátia és a kémia, nem lesz szex.Kicsit csalódott voltam az első…..
A régi halotti anyakönyvekbe gutaütésként, szélütésként jegyezték be a stroke-ot, a halálozási statisztikák dobogós helyén álló agyi érkatasztrófát. A köztudatban ma agyvérzésként ismert, noha van olyan fajtája is, amelynél épp az agyi vérellátás hiánya okozza a bajt. Mindenkinek ismernie kellene a…..
kissmekataswinger Hatost dobtam 2016.09.14 21:22:06
Sziasztok! Ismeritek azt a beszólást:Minek örülsz hatost dobtál? Igen....,olyan hatos élményben volt részem,hogy nem csak örültem, hanem őrültem is. De kezdjük az elején. Első swingeres élményünk annyira meghatározó lett, hogy mindketten vágytunk vissza.Kiválasztottuk a napot és a szokásos…..
Sziasztok! Szóval...., az elhatározás megvolt: megyünk swingerezni! Aztán jöttek a kételyek. Mennyire erős a kapcsolatunk hozzá, eléggé felkészültünk-e arra, hogy egymás szeme előtt csaljuk meg a másikat? Találunk-e megfelelő partnereket, akik hasonlóan hozzánk az igényességet kedvelik? Melyik…..
Sziasztok! Az emberek nagy részének van valamilyen elképzelése a swinger klubok világáról... A többség elítéli, azt gondolja, hogy csupa szexmániás férfi és nő gyűjtőhelye, akik perverz vágyaikat vad orgiákba fojtják.Ezen a helyen csakis csúnya és beteg dolgok történnek és el is kell kerülni…..