Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mentum

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő tanévben az állami iskolába járó gyerekek támogatása 58,3 ezer forintra csökken, míg az egyházi iskolákba járóké 200 ezerre nő. A különbség az intézmények között tehát 3,4-szeresére növekszik. A különbség a dologi költségeknél jelentkezik igazán, nem a…..
Mentum 2017.10.01 19:05:07
@Jakab.gipsz:
"Minden elmeháborodott érdekes módon csak a keresztény kultúrát akarja lecserélni, mire? "
Azt mond már meg nekem hogy mi keresnivalója van a vallásnak az oktatásban? Tőlem azzal hülyíti mindenki a gyerekét amivel akarja, legyen az keresztény vagy zsidó vallás, de miért kell ezt ráeröltetni a társadalomra?
Az iskolában tanuljanak meg írni, olvasni, összeadni, esetleg programozni, vagy amire éppen szükség van, de az hogy ostoba, 1000 éves mesékkel mossák az agyukat annak nem látom az értelmét.

Itt helyben is az összes iskola eladta magát a vallásnak mivel több lóvé, és nyomják a sok keresztény hülyeséget, esélye nincs az embernek máshol taníttatnia a gyerekét hacsak nem akarja órákat buszoztatni. Na ez az ami felháborító. Vallásnak NINCS keresnivalója az oktatásban.
Számtalan írás jelent meg már azzal kapcsolatban, hogy mibe kerül nekünk a vizes világbajnokság. Nem akarok ezekkel az írásokkal vitatkozni, mert nem vagyok a megfelelő ismeretek birtokában. De talán azzal is érdemes foglalkozni, hogy mit hozhat ez az esemény a konyhára...
Több százmilliárd forint stadionokra, ürességtől kongó arénákra, anyagilag teljesen fenntarthatatlan állapotok. A működtetés költségei végső soron jó eséllyel a központi büdzsét terhelik majd, tehát ha hirtelen nem kezdenek el tömegével járni a focimeccsekre, akkor a magyar adófizetőknek kell majd…..
Mentum 2016.08.13 10:28:20
@Foldes Gazda: Konkrétan stadion fejlesztésre küldi az eu, és nem úgy általánosságban a sportlétesítményekre? Mert lehet hasznosabb lenne az iskolák sportpályáit felújítani, főleg ilyen túlterhelés mellett amit a zseniálisan kitervezett heti 5 tesi okoz.
Annak legalább értelme is lenne néhány tucat ember szórakoztatásán kívül.
Más projekteknél egyébként meg tudják oldani az eu-s pénzek kreatív elosztását, hogyha igazi politikusok lennének akik az ország érdekeit nézik akkor kilobbiznák hogy értelmes dolgokra költhessék a pénzt, de sajnos nem ez a céljuk.

Amúgy mi az az okos tojások? Az valami gmo csirke eredménye? Vagy valami ázsiai tech fejlesztés?
Mentum 2016.08.13 10:38:24
@BéLóg: Szóval amiért sokat költ az eü-re a kormány ezért nyugodtan pumpálhatják ostoba, soha meg nem térülő, felesleges dolgokba is a pénzt?
1-2 használt stadion felújításával senkinek nem lett volna gondja, az viszont hogy ilyen mértékben szórják az adópénzt, sőt, még a be nem fizetett(tao) adópénzt is az iszonyat nagy ostobaság.

Egy az hogy a legtöbb milliárdos stadion soha nem fogja kitermelni még azt sem amibe a fenntartása kerül, kettő hogy pár száz ember szórakoztatását nem több ezer ember adójából kellene megoldani.

Eü 9 millió embert szolgál, a stadionpénzek fele meg kb pár ezer ember szórakoztatását. Oszd le akkor /főre a költségeket, és mond azt hogy nem pazarló "befektetés".