Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rasta.brotha

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tévednek, akik azt hiszik, hogy a Fidesz mostani kétharmada ugyanolyan kétharmad, mint ami négy éve volt. Ez a kétharmad olyan, mint a rossz koleszterin. Nem véd, hanem támad. Négy éve még nem sok értelme volt azt bizonygatni, hogy kevesebb, mint a fele szavazott Orbánra, mert a maradék jó része…..
rasta.brotha 2018.04.15 11:33:12
@Annyátok: én meg keresem, mit mondhatott az a szerencsétlen Ménár, amiért hülyézik :)
Olyan helyzetben találta magát az egykori hódmezővásárhelyi polgármester, jelenlegi kancelláriaminiszter, melyben még soha nem volt politikai pályafutása alatt. Az időközi polgármester-választáson elszenvedett kormánypárti vereség után ugyanis Lázár Jánosnak vissza kéne kapaszkodnia a gödör…..
A legfontosabb kérdés: hová tegyük a szemetet, ha azt sehol nem lehet kidobni? Először is le kell szögezni, hogy atomtemetők jelenleg nincsenek. A világon sehol sem működik még olyan létesítmény, amiben a kiégett fűtőelemeket véglegesen biztonságba lehetne helyezni. Miért írunk akkor mégis az…..
rasta.brotha 2017.07.31 10:23:00
@Quas!: le kell lombozzalak. németország iparvidékein vannak már így szervezett komplett termelőegységek. szóval nem utópia, hanem a rendszerszervezés és automatizálás már létező pillanatnyi csúcsa. régóta figyelem, mi az, ami valóban paradigmaváltás. ez már nagyon közel van hozzá – szerintem.
rasta.brotha 2017.07.31 09:24:44
@midnightcoder2: igazából az atomnak azért van alternatívája. a full automatizált, robotizált termelés. az ipar sok energyt használ. ha csak akkor indulnak be a gyárak (beszálításostól, termék kiszállításostól), amikor épp van zöld energia, akkor kvázi együtt élünk a Földdel. termelünk, amikor van rá keret, és pihenünk, meditálunk, amikor nincs. teljes folyamatok szervezésével a széllel és a nappal együttesen – nyilván kompromisszumokkal, de – megoldható lehet. persze akkor nem öntenék a gyárak a cuccot, hanem kicsit lassabban jönne ki a sok termék, de a Föld is ennyivel lassabban fogyna el :)

amúgy a cikk sztem baromi jó. olcsó atom, mi? utána meg 5000 generációra oldjuk meg a hulladék elrakását. ez mutatja az olcsó paksi – és egyéb atomerőműből származó – áram igazi árát. megbecsülni is szinte lehetetlen...
Ültem a pecóban, és nem tudtam mást, mint sírni. Másfél éve hozom az erős férfi formát, küzdök, csinálom, nyomom, és egyszer csak ennyi. Nem bírom tovább. Kicsúszott a talaj a lábam alól... Az egész egy – igazából – banális dolgon indult el. Hogy Vinka elmegy este szórakozni. Partizik egyet egy rég…..
Pasivilág Miért van veszekedés? 2017.01.17 19:27:28
Azt hiszem, szinte nincs is olyan pár, ahol nem fordul elő veszekedés. Van, ahol ez kultúrsuttogva megy, másoknál tányércsapkodásig is simán fajul, hogy komolyabbat ne is említsek. Na de miért van, hogy vannak helyzetek, amikor semmi mást nem tudunk csinálni, mint egymás fejéhez vágni dolgokat?…..
Valósággal undorodnak a gyalogosok, amikor lemennek a VIII. kerület valamelyik aluljárójába, amiket szinte elleptek a gyakran agresszív, részeg hajléktalanok, akik körül orrfacsaró a bűz, és a saját mocskukban fetrengenek, állítja a TV2 Híradója. És ez még csak a felkonfja volt a hétfő esti…..
rasta.brotha 2016.11.07 22:44:53
@Teknősnyúl: bocsáss meg nekik istenem, nem tudják, mit cselekszenek... amúgy néhanapján szóról-szóra egyetértek :)