Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bobonucci

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
bobonucci 2020.09.14 23:51:44
@m.martin91:
Igen ezt benéztem.

Nagy izgalmamban a Dzeko hírek miatt.......
bobonucci 2020.09.15 12:06:36
@m.martin91:
Egy Barcelonai barátommal beszélgettem erről pár napja.
Na most ő azt mondja, hogy Koeman azt tervezi, hogy Griezmann lesz a center a cseréje pedig Braithwaite. Depay a bal szélen Messi és Coutinho pedig közép és jobb, mögöttük Wijnaldum és Pjanic. Na most ez szépen hangzik csak Griezmann ékként nem a leghasznosabb/hatékonyabb az meg már kiderült, hogy Messi és Coutinho nem müködik együtt.( Főleg Coutinho nem működik...)
Szvsz Koeman akár az elsők között repülhet ebben a szezonban.
Luis Suárez klubváltása a Juventushoz pár napja még szinte bizonyosnak tűnt, miután a Barcelona csatárának kiadta az útját Ronald Koeman, azonban a legutóbbi pletykák szerint az uruguayi támadó valószínűleg inkább a spanyolországi maradás mellett teszi le a voksát. A Deportes Cuatro értesülései…..
bobonucci 2020.09.12 12:33:22
Nem tudom srácok.
Én valahogy nem látom ilyen sötéten sem a jövőt sem Paratici eddig elvégzett munkályát.
Amikor Paratici még Marotta "jobb keze" volt (mára sokak szemében inkább a bal) a blog döntő többsége azt követelte, hogy Marotta takarodjon és lépjen elő Paratici az árnyékból.
Mára ez átfordult abba, hogy Paratici takarodjon és Marotta úgy van emlegetve mint egy letűnt kor néhai nagy tiszteletben áló megkoronázatlan királya.( Pedig én emlékszem még a Marotta idejében lévő mocskolódásra az ő irányába.) Hozzáteszem én sem voltam elégedett Marottával,sőt...
Viszont én Paratici munkályát nagyra értékelem és azt gondolom, hogy jó irányba halad a klub. Az egyetlen elhibázott húzása/húzásuk annak a r*hadék nápolyi f*sznak a leigazolása volt, amit valljuk be nagy részben a kényszer szült. Vagy ti kit hoztatok volna helyette? (Reálisan elérhető "top" edző rajta kívül nem volt.)
Az igazilásai közül senki nem mondott csődöt, sőt azt gondolom, hogy a Demiral,De Ligt,Rabiot, Kulusevski négyessel lerakta az elkövetkezendő 10 év Juventusának az alapköveit.
Végre szabadulunk meg a feleslegtől is, nincs Matuidi,Higuain és Can hála az égnek.(Ezek mind Marotta baromságai voltak.)
Én azt gondolom attól függetlenül,hogy marad-e Khedira vagy sem egy egész jó kerettel vágunk neki a szezonnak mert biztos vagyok benne,hogy legalább két érkezőnk még lesz.

Végül de nem utolsósorban ne feledkezzünk meg arról, hogy mi történik jelenleg a világban és,hogy ez milyen hatással van a futballra.
(Minden klub visszafogta a kiadásokat,kivéve a Chelsea-t.)
bobonucci 2020.09.12 20:10:37
@senky:
Nyílván hozni van lehetőség de mellélőni nincs lehetőség ezekben az időkben. És ez a Lammers gyerek nem hinném,hogy magasabb szintet képviselne mint mondjuk Pinamonti azt meg főleg nem,hogy a Juve szintet megütné.
Na igen Dembelé már más tészta...(ő szerintem mindenáron Angliába szeretne igazolni és ezért még akár képes egy évet várni is.)
Bár nem lennék meglepve Mourinho tegnapi nyilatkozata után ha esetleg a Tottenham-ben kötne ki még idén.
Egy szó mint száz,lehet itt elégedetlenkedni és a vezetőséget ekézni de a jelenlegi helyzetben szerintem remekül mozgunk a piacon és biztos vagyok benne,hogy a végére még egy csatár érkezik plusz esetleg egy támató középályás.
Onnantól kezdve pedig a mercato sikeres.
Azt mindenkinek meg kell értenie,hogy nem lehet mindig a csúcson lenni, egyszerűen nem elvárható.
Mindig van átmeneti időszak minden csapat életében, jelenleg pedig úgy néz ki,hogy a Juvénál ez zajlik.
bobonucci 2020.09.12 21:58:38
@MGB75:
A bajnoki cím így is meglesz. Egyik kezünkkel a seggünkben is...
A bajnokok ligája pedig reálisan 2-3 év múlva...
Juventus FC blog Mercato 2016.05.02 21:41:00
2018.08.02. HIVATALOS: Ideiglenesen az AC Milan tulajdonába kerül Gonzalo Gerardo Higuaín játékjoga 18 millió euró fejében, A megállapodás értelmében az A.C. Milan S.p.A. jogot szerez a futballista játékjogának a végleges megszerzésére a 2018/2019-es szezon végén 36 millió euróért. HIVATALOS: A…..
bobonucci 2017.07.17 20:07:20
Sracok nygodjunk mar le egy kicsit,igen elment bonucci aki az en szemelyes kedvencem is volt a csapatbol. Es igen valoszinuleg ez lesz az utobbi 5 ev legrosszabb mercatoja. De a foci ilyen,korszakok jonnek es mennek ezt el kell fogadni.Mas kerdes,hogy ennek a szenzacios hat evnek egy Bl gyozelemmel kellett volna zarulnia. De ha belegondolunk 10-12 evvel ezelott a nyar ezen szakaszan ha barkinek azt igeri valaki hogy ma europa 5 legerosebb cspata kozott lesz a Juventus 6 bajnoki cimmel kupagyozelmekkel es 2 Bl dontovel akkor azt gondolom hogy a szurkolok 95 szazaleka alairja.Mert igazabol ha belegondoltok ez hihetetlen eredmeny 2006 utan. Szoval en azt gondolom hogy kicsit attestun a lo tuloldalara mi szurkolok az elvarasainkal. Az olasz futball az elovetkezendo ot evben ugrasszeruen fog fejlodni a velemenyem szerint,hala a milannak foleg,ahogy azt lathatjuk es a Juventsnak muszaly lesz felvennie a versenyt ha nem akar orok masodik lenni. Az en velemenyem szerint a liga par even bellul nagyon fog hasonlitani a spanyolra csak itt a Milan Juve parossal az elen. Es barmennyire szeretem a Juvet azt kivanom hogy a Milan legyen a bajnok jovore mert csak igy van realis esely arra hogy Marotta tavozzon es egy uj szintre lepjen a csapat. Marotta elvegezte amit el kellett megoldotta a velemenyem szerint atmenetinek tekintheto eveket sikersebben mint amire en magam szamitottam,de ideje mennie es a csapatnak az igazi helyere lepnie eurobaban olyan nevekkel a vezetosegben mint Nedved,Del piero,Trezeguet es Buffon a kovetkezo nyartol.
Remelem nem voltam tul hosszu es unalmas.:)

De Siglio leigazolasara csak ennyit reagalnek:
juventuz.blog.hu/2011/01/24/barzagli_kedden_alair
Erdemes a kommenteket bongeszni.
bobonucci 2017.07.18 11:15:18
@babo0410: Igen valoban nem fogunk 80 millios sztarokat igazolni,bar tavaly igazoltunk 96 millios sztart is...Igaz szerintem az egyedi eset volt mert pogba miatt karpotolni kellett a szurkolokat
A teny az hogy mas csapatok 80 milliora taksalt jatekosokat vasarolnak 45millioert (james,Bonucci, etc...), talan ha lenne egy kicsit ugyesebb/szemfulesebb/hatarozottabb/nagyobb tiszteletnek orvendo igazgatonk akkor mi is nyelbe tudnank csapni hasonlokat. Egyebkent nem hinnem hogy emlegettem volna 5 sztart nyaranta.
En elismertem Marotta munkajat,egy szoval sem mondtam ra rosszat,elvegezte amit el kellett. Egy szoval sem mondtam ha nagy legendak fognak ott ulni akkor kolbaszbol lesz a kerites.Nem ertem miert probalsz szavakat a szamba tenni.De valoszinuleg ha egy jatekos/vezeto targyal Del Pieroval,Buffonnal vagy epp Nedveddel kicsit tobb tiszteletet fog adni es erezni is egyben. Es nem utolso sorban a Juvenak is mas nevjegyet adna ha ezek a sracok kepviselnek.
Egy szoval nem emlitettem kulfoldi oldalakat nem is ertem miert nekem cimezted ezt nekem.
Es egyebkent DS sem szidtam egy szoval sem,sot azt gondolom,hogy nem esz rossz.

Egyebkent en nem akarom bebizonyitani,hogy igazam van,mert en sem vagyok biztos benne. Itt egyedul te vagy aki keptelen elfogadni mas nezopontot vagy mas velemebyet. Neked csak a te IGAZSAGOD letezik es szamit mig nekem velemenyem van es majd az ido eldonti kinek van igaza.
A szezon utolsó és egyben legfontosabb mérkőzése előtt áll a Juventus, amely a Real Madriddal méri össze erejét a Bajnokok Ligája cardiffi döntőjében, s reális esélye van arra, hogy huszonegy év után ismét a legrangosabb európai trófeával térjen haza Torinóba.  A Juventus…..
bobonucci 2017.06.03 20:04:49
A Bajnokok Ligája megnyerését most már nyíltan és bátran egyik legfőbb céljaként kitűző Juventus ma este komoly erőpróba előtt áll, hiszen a negyeddöntőben az elmúlt évtized sikerklubja, az FC Barcelona ellen kell kiharcolnia a továbbjutást a legjobb négy közé.  A Juventus…..
bobonucci 2017.04.11 20:21:25
A Paris Saint Germain frissen kinevezett edzője, Unai Emery üzent a Juventusnak, miszerint szeretné, ha a játékos Párizsban maradna.  A torinói egyesület különösen érdekelt a játékossal kapcsolatban, mivel Paul Pogba világrekordot jelentő összegért a Manchester Unitedhez szerződött, Allegri szerint…..