Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Huntsman

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Melissa Benoist Texasban született, Coloradoban nőtt fel, és saját bevallása szerint igazi vidéki csaj. A nevét akkor jegyezték meg az emberek, amikor Marley Rose-t alakította a Glee negyedik és ötödik évadában. Pedig nem ez volt az első és egyetlen sorozatszerepe, láthattuk a Homeland, a Férjem…..
The Huntsman 2016.08.17 06:56:04
@Meridian74: Már javában forgatják a második évadot, úgyhogy akkora bukás már nem lesz.

Magyarországon mekkora lesz a nézettsége az már egy más kérdés. Ha magamból indulok ki, akkor bukás lesz. Érdekel a sorozat, de én már végig is néztem az első évadot. Arra nincs időm, hogy mindig odaüljek a TV elé amikor lesz, se türelmem végignézni a reklámokat közben, Másik dolog, hogy ki tudja lesz-e második évad is szinkronosan, vagy nem. Ezért nézem most már a külföldi sorozatokat inkább eredeti nyelven felirattal.
Úgy volt, hogy a Big Brotherrel hajtott Való Világ augusztus 28-án debütál az RTL II műsorán, egy nappal a Star Academy, a TV2 beköltözős-éneklős műsora után.  Hát nem. A legfrissebb plakáton már augusztus 27. szerepel és a 18:50-es időpont - hajszálpontosan a TV2 műsorának…..
A meztelen emberekkel forgatott műsorok reneszánszukat élik, illetve, izé, valamijüket, mivel korábban ilyenek nem nagyon voltak, vagyis de, csak szoftpornónak hívták őket, és fizetős kábeladókon adták őket, mert a Sat1-en éjfél után. már ha valakit a lederhosenben kúró bajuszos faszik izgtattak.…..