Regisztráció Blogot indítok
Adatok
giulia

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő képek a szülés előtt és főleg után készültek női testekről, a maguk valóságában Photoshop és retus nélkül. Nem olyan nőkről, akik három nappal szülés után már a régi formájukat hozzák, a képeken legalábbis, ott a tökéletes bikini body és az édes…..
Hóbelevanc Gáz van babám 2010.04.02 09:30:00
Gáz van. Drága a gáz. Sosem volt olcsó, még akkor sem, amikor ezt el akarták hitetni, és a teljes magyar lakosságot arra ösztönözték, hogy szabaduljon meg minden alternatív ötlettől, és fűtsön az olcsó és kényelmes gázzal. Így esett, hogy a magyar háztartások nagy része…..
giulia 2010.04.02 11:15:22
@Sparhelt: De az alacsonyabb áfa azt jelenti, hogy a fogyasztó kevesebbet fizet, kevésbé balhézik, kevésbé gondol arra, hogy le kellene válni. Így a távhőművek jól jár vele.
A magasabb távhőár őt is szorongatná, mert nagyobb lenne a lakossági elégedetlenség, és lehet, hogy foglalkozna azzal, hogy a fűtött talajba ne szökjön annyira a hő, és úgy tudjon kedvezményt adni az árból.
Megjelent a Magyar Közlönyben a 41/2010-es kormányrendelet, a kedvtelésből tartott állatok tartásáról és forgalmazásáról. Amikor a kormányrendeletbe beletekintünk, rögtön kavarognak bennünk a gondolatok a banán és az akvárium görbületéről egyszerre.Egyrészt tény, hogy…..
Hóbelevanc Elgurult érmek 2008.08.25 11:00:00
Olimpia volt. A mostani teljesítményünk számszerűleg nem lett valami magas. Nyersen az éremszámokat nézve azt látjuk, hogy több rendszerváltáson keresztül nem sikerült eddig ennyire alacsony teljesítményt nyújtani. Igaz, lehet más szemszögből nézni a helyzetünket, hiszen alig…..
A budapesti közlekedésért felelős káosz vállalat megelégelte, hogy az utasoknak csak azzal a napi feladattal kell megküzdeni, hogy néhány esetben a menetrend csak tájékoztató jellegű. Ezért teljes átszervezésen esett át a közlekedés, és ma már a gyakorlott budapestiek is…..
Hóbelevanc Elkapom a golyód 2008.08.08 10:30:00
Már azt hittük, végre alábbhagy a nagy magyar sületlen mentalizmus, és szakítunk a szívmegállítós-szögbelövős mutatványokkal. Sajnos nem ebbe az irányba haladnak az események. Valamikor olyan bűvészek dolgoztak, akiknek a trükkjeit elképedve lehetett nézni, ne említsünk…..
Hóbelevanc Kutyakolbász 2008.07.16 10:00:00
Ismét sikerült az egyik kereskedelmi televíziónak átesnie a ló túloldalára, amikor megpróbálta saját hatáskörében kompenzálni a nyugat által rólunk festett képet. Ezúttal az RtlKlub próbált védelmére kelni egy hazai kutyabörzének, és olyan riport kerekedett a…..
Hóbelevanc A modor romlása 2008.04.13 16:00:00
Sokak szerint már a századfordulón rossz útra tért a modor és az etikett. A XIX. század végén, és a XX. század elején az etikett megtartása nem csak szórakozásnak minősült, de a nők számára egyenesen hivatásnak tekintették. A magasabb társadalmi rétegben forgolódók nem is…..
ULLMANN MÓNIKA PEDIG ELCSESZTE A MUTATVÁNYTVissza az egész! Kár rágódni a Kiválasztottakon. Hiszen ez egy kedves kis paródia a lóvárpusztai művelődési ház felutaztatott társulatának előadásában, Uri Geller rendezésében. A kiválasztottak természetesen nem ők, hanem azok a…..
Íme, ismét - most - BKV sztrájk! „Megdöbbentő” mondhatnám, de sajnos lassan a mindennapjaink részévé válik. Sajnos nekem még mindig nem sikerült megfelelő stratégiát kiagyalnom ezen időszak áthidalására, pedig már rutinosan nyomhatnám… De mit is…..