Regisztráció Blogot indítok
Adatok
James Earl Cash

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
László már vagy fél éve írt nekem, hogy akar írni egy dalt, amely a videóimról/blogról szólna. Természetesen nagyon örültem neki, mert ez azért mégis egy komoly elismerés. Aztán írt egy pár soros dalt, nem túl jó hangminőséggel. Azt mondta, mindenképpen fog még készülni…..
Az Airborne Hero videómban megemlítettem, hogy mi a fenét keres pár EVM-es borító közepén egy kék négyszög? Hogy történhet ilyen? Érdekes módon, amikor a Tesco átveszi ezeket a játékokat, akkor már rendesen néznek ki.(Ha már a játék szar, legalább az nézzen ki valahogy, nem…..
Kicsit megkésve, de azért meg kell említeni, hogy kis blogomat megemlíti a "Tallózó" nevű újság, amely az iskolákban jelenik meg. Mindig megtiszteltetés az ilyen, azt azért sajnálom, hogy valamit félreértettek, mert a bemutatott játékokat nem lehet letölteni a blogon.…..
Soundtrack: Hot Butter - Popcorn Játékot köszönöm SzTomcat-nek. Fraps valamiért megint csak lassítva vette fel a játékmenetet.  *Akkor olvasd, ha láttad a videót* Ennél a játéknál tényleg teljesen tanácstalan voltam... Sok futam után állandóan kikaptam, igaz még nem…..
..
James Earl Cash 2008.04.09 12:42:55
Jó videó :D Engem nagyon meglepett az a kompatibilis expansion. Hogy valak ilyet csináljon...minden konzol úgy védi a sz@ros játékait (már bocsánat konzolfanoktól), hogy az egy agyrém. Jah és az elején a Monolith nagyon odavág :D
James Earl Cash 2008.04.09 14:46:30
Rastata FreddyD folytatja! 2008.04.08 15:02:00
Tisztelt RosszPCJáték alattvalók,Be kell jelenteni a nagyszerű hírt, miszerint... FREDDYD FOLYTATJA!!! A mester mégsem adja fel egy ilyen kis tapló miatt, akit nem nevezünk nevén! Adjunk hálát az Atyának (FreddyD), a Fiúnak (Butterbean), és a Szentléleknek (A vérző busz lelke), hogy…..
James Earl Cash 2008.04.08 20:05:57
Igen...Folytatom Néha adtok nekem játékokat, amelyeket aztán mégsem mutatok be, különböző okok miatt. A Panzer Elite-ről már anno írtam egyszer (a kedves tulajnak már fél éve próbálom visszaadni a játékot, de nem reagált egy e-mailre sem), aztán volt az RPM Tuning, amely…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.07 15:07:00
Voltak már mélypontjai a blognak. A Football Generation körüli hercehurca, mikor nem ment a videókészítés technikai gondok miatt, mikor hülye youtube miatt nem lehetett órákig megnézni a videókat, pedig megígértem... De a tegnapi volt aztán az armageddon...Ne tudjátok meg, milyen…..
Valahol egy Wanted Guns pályán találta ezt András. Ez valami rezignációm utáni pályán lehet. De tényleg végig akarom vinni idén. És ezt még Irvine Kinneas küldte régebben..