Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CD-Hunter

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ndani hívta fel figyelmemet a techline.hu-nak a viszonylag aktuális cikkére, ahol a szerzők összeállítottak egy Top 10-es listát. Bár nem játszottam egyik játékkal sem, azért elég szigorúak voltak szerintem. Ha ez a 10 legrosszabb, én mi a fenével töltöttem eddig az időmet? De…..
CD-Hunter 2008.06.24 19:16:15
Kiddny, a második nyereményjáték nyertese nem húzta az időt, máris készített egy "Rosszkár Gálát", ahol megköszönte a bizalmat :) Nagyon jó kis videó, nézzétek meg. ..
László már vagy fél éve írt nekem, hogy akar írni egy dalt, amely a videóimról/blogról szólna. Természetesen nagyon örültem neki, mert ez azért mégis egy komoly elismerés. Aztán írt egy pár soros dalt, nem túl jó hangminőséggel. Azt mondta, mindenképpen fog még készülni…..
Soundtrack: Hot Butter - Popcorn Játékot köszönöm SzTomcat-nek. Fraps valamiért megint csak lassítva vette fel a játékmenetet.  *Akkor olvasd, ha láttad a videót* Ennél a játéknál tényleg teljesen tanácstalan voltam... Sok futam után állandóan kikaptam, igaz még nem…..
Teljesen véletlenül bukkantam erre a youtube-on. Rohadt nagy :D Külön öröm, hogy Kevin Smith alakít "engem", aki a kedvenc rendezőm is egyben. Na meg a fantasztikus Die Hard 4-ben szerepelek :) Videót youtubera egy lennoxasaki töltötte fel. Köszönöm neki! ..
CD-Hunter 2008.04.13 18:58:15
ROFL-net Laza anya 2008.03.18 10:58:00
Én biztos nem intéztem volna el egy laza "It's alright"-al Hilarious Wii Accident - Watch more free videos..
CD-Hunter 2008.04.09 21:07:24