Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunmaja

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Emeld ki a témát!Ha portréfotózásról  beszélünk,  aranyszabály,  hogy az alanynak ki kell emelkednie a környezetből. Erre több megoldás is van , de a leghatásosabb, a háttér elmosása. Kamera beállításokkal  ezt úgy érhetjük el, hogy a blendét tágra nyitjuk. A másik fontos tényező a  távolság .…..
hunmaja 2018.09.16 18:13:02
@Gipsy Jakab: Szépséges környezetben fényképeztem, mint 'turista', sétálgató,..stb., s bizony rám szólt az ifjú párt fotózó, h az ő általa beállított jelenet fotózása TILOS ! Még akkor is, ha ezt a tevékenységemet egy műemlék mögé szeretném 'rejteni,..' - Hát így. Biztos csak rossz napja volt.
Úgy tűnik: Fodor Gábor most iratkozott ki végleg az ellenzékből. A népszavazáson Orbán hatalmi céljait segítő viselkedését már nem bocsátják meg neki a baloldali szavazók. A Facebookon a saját követői árulózzák le. Az ellenzék rég látott egységbe forrt abban, hogy ezt a parasztvakítást nem szabad…..
Nagyon nem jó az Bayernek, hogy ki sem fizették a nevében írt publicisztikát, és kérdésessé is vált a jövője. ..
Az elmúlt napokban nagyon súlyos információk jelentek meg arról, hogy a Quaestor-törvényben milyen apró jogi-pénzügyi trükkel tették lehetetlenné a Quaestor-károsultak beígért…..
hunmaja 2016.08.10 21:45:16
@különvélemény2: Biztos, h ezt akarta írni,..?! Volt már valaha egy ft-ja, amiért esetleg "dolgozott" aztán az állami ellenőrzéses "csalodában" odaveszett,..?! Adj' Isten.