Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Disneylandkurvakkal

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, hogy mire gondolsz rögvest, de hidd el, pornóban minden történés illedelmes az autóberhelés eseményeihez képest. És míg az előbbi műfaj nem igazán tartogat váratlan meglepetéseket, a garázs mélyéből indult szituációk nagyon gazdagok a népmesei fordulatokban. Én már csak tudom, egy hónapja…..
Immáron nyolcadik éve van meg ez a vén dög, azaz nálam már a negyedik műszaki vizsgáján vallatták nemrég. Mivel ez inkább a gyerekem, semmint az autóm, izgulok érte ilyenkor egy kicsit. Felkészítettem hát rendesen a nagy napra: lemostam, kiporszívóztam. Más nem kellett, mert mostanra már eljutottam…..
Disneylandkurvakkal 2017.03.06 10:49:46
@decens: Azért az NKH Szigetszentmiklósi telephelyén sok putris rettenet fordult meg, illetve a baráti körömből is rengetegen mentek oda ilyen-olyan átalakításokat csúszópénzzel együtt ott beíratni vagy csak szimplán vizsgáztatni és némelyik kocsi olyan állapotban volt, hogy a parkolóból nem mertem volna kiállni nem, hogy közlekedni vele. Természetesen vannak országszerte hasonló vizsga álomások nem csak ezek.

@Matenak: Nekem a kedvenc NKH-s sztorim Kispestről ered mivel az első generációs Audi A6-hoz szereztem Usa lámpa szettet , rendszámtábla tartóval és be slattyogtam hozzájuk, hogy szeretnék B típusú rendszámot a kocsimhoz elsőre egy iszonyat paraszt ügyintézőt fogtam ki aki annyit mondott " nem kap maga" majd második nekifutásra egy kedvesebb hölgy mondta, hogy kiküld egy vizsgáztató úriembert aki majd elmondja ennek a menetét. Meg is jött az úriember aki ránézett az autóra 10 méter távolságból majd kijelentette, hogy nem volt ebből európai kivitel nem kapok B típusú kis rendszámot. Mondtam neki már más autót is láttam ilyennel és az is ezen a vizsgaállomáson vizsgázott. Válasza erre az volt, hogy ne próbálkozzak és ha rajta múlik ez az autó itt nem, hogy B típusú rendszámot nem kapok hanem még vizsgát sem, majd lelépett köszönés nélkül. Hónapok fáradhatatlan útánajárásának az lett az eredménye, hogy annak az intézménynek a vezetőjével sikerült beszélnem és elintéznem, hogy meglegyen a rendszám hátra és szemlézhessen az autó. A körbefotózásnál pedig az az úriember jött oda fotózni lehajtott fejjel, aki előtte kedves kijelntéseket tette. :)
Pali bácsi magába szívott egy nagyot a nyári levegőből egy szomorú sóhajhoz, majd SZTK keretes szemüvege meg-megmozdult, amint fogai közt a fogpiszkáló lassacskán a szája egyik sarkából a másikba vándorolt. Tudta, hogy eljön majd ez a nap is, de azt azért nem gondolta volna, hogy meg fogja érni.…..
Disneylandkurvakkal 2017.02.23 10:22:13
Négy hete nem volt beindítva a Rolla, továbbra is csak kotlik a mellső lábai nélkül. De míg ő dologtalanul herézik, én azért foglalkoztam vele az elmúlt hónapban. Legközelebb várhatóan már az összerakásról tudok regélni, de addig is, most megosztanám az ahhoz vezető utat. Legutóbb ugye kiszedtem az…..
Disneylandkurvakkal 2017.01.23 11:53:44
@Matenak: köszönöm! Remélem nem irónia. :-D De hogy a témához is hozzászóljak mi a 70nm2 garázst egy Jancsi kájhával oldottuk meg, 10perc alatt az 1-2 fokos garázsból 20 fok környékit csinál és nem költségesebb mint egy hősugárzó vagy olaj radiátor. Nálad esetleg ilyesmi nem járható út? Hősugárzó nálunk csődöt mondott 25nm irodában 2db is volt és meg kell,hogy mondjam nem igen sikerült meleget varázsolni velük, reggel 8tól delutan 4re kezdi az iroda elérni a 20 fokot pedig műanyagok a nyílászárók. :-/