Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kertkaland

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első évek tapasztalatai engem sok tekintetben megleptek - és megváltoztattak. Rengeteg zöldséged lesz, de lesznek Olyanok is, amelyek miatt éveken keresztül bosszankodni fogsz, míg rájössz a trükkjeikre. Lesz izomlázad, de nem lesz akkora a terhelés, mint amekkora egy jó…..
Neki lehet kezdeni egyáltalán a kertészkedésnek úgy, hogy semmit sem tudunk róla? Hogyne. Sőt, tulajdonképpen, lássuk be, először nagyjából mindenkivel ez a helyzet. Magyarországon három emberből kettő városban él. Földet legfeljebb akkor látunk, amikor kirázzuk a cipőnkből…..
Azon gondolkodtam, hogy a mai bejegyzés abszolút nem őszi témájú. Ez magában nem is baj, de mivel ősz van, kicsit eltöprengtem. De csak kicsit, mert aztán arra jutottam, hogy nem tudok olyanról írni, amit épp most készülök termeszteni vagy tesztelni. Az ehető virágokból volt szerencsém kóstolni,…..
  A váratlanul édes paradicsom, a ropogós saláta és a kertben lopva a számba tömött zöldborsó íze. Ez volt az a három dolog, ami miatt örökre és menthetetlenül beleszerettem a veteményezésbe. A frissen szedett paradicsom illata szinte fojtogatóan erős és olyan zamatos volt, hogy gyümölcsként…..