Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PTOmega

36 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kell egy napló Az élet iskolája 2018.06.02 10:40:35
Eljött a Facebook, eljött az idő, hogy regisztrálj... és elakadtál a kérdésen, hogy milyen iskolai végzettséged van. Természetesen nem írhattad be, hogy négy általános, plusz az apró. Nem, ezt azért megtartottad magadnak. Valahogy meg kellene kerülni ezt a lépést. Évek óta mondogatod magadnak, hogy…..
Kell egy napló Bűncselekmény 2018.05.18 18:23:00
  -%%&&#@>!!@@&##!!!-Drágám, őszintén sajnálom, hogy feldaraboltam és megettem a családodat...-Te miről beszélsz, csak a zoknidat hagytad a... ó.....
Kell egy napló Mai magyar 2018.05.02 09:54:00
-Ön a rendőrséget hívta, mi a panasza?-Jó napot! Özvegy Magyarné vagyok, Gurulóstarhonyapusztáról beszélek! Kérem jöjjenek azonnal, migráncsok vannak a faluban!-Lassabban kérem, mondja el, hogy mit…..
Kell egy napló Miatyánk 2018.04.10 08:59:00
Mi Atyánk, aki ott vagy, ahova vágytál,megszenteltetett a te neved;eljött a te országod;meglett a te akaratod,amint kiejtetted a szádon, hogy:"akarom, most akarom, mindent akarok, azonnal!"Mindegy milyen áron,egy országot a…..
Kell egy napló Napok 2017.04.03 20:03:00
  Tegnapelőtt elmentünk venni egy sonkát. Megkérdeztem, hogy melyik a legkisebb. Lemértek kettőt-hármat, és egy 7,4 kilósnál maradtunk. Ez 2290 Ft/kg. ami testvérek között is a fene egye meg. Hát mindegy, régen ettünk már rendes füstölt sonkát húsvétkor, mindig csak azt a füstpácos vackokat vettük.…..
Kell egy napló Értékek 2017.03.28 09:11:00
  Olvastam ma egy jó cikket.http://jogespszichologia.hu/2017/03/27/ertelemnelkuliseg-eletnelkuliseg/Értékek.. Mi az érték? Milyen értékei lehetnek egy embernek? Mit tudom én...Szabadság: mi a szabadság? Szabadon lélegezhetsz, mehetsz, ahova akarsz, azt teszel amit akarsz? Most ne menjünk bele az…..
Kell egy napló Egy nap 2017.03.07 11:53:00
  Gondoltam megpróbálom megírni egy napomat. Igaz, már fél tizenkettő, de mindegy, olyan sok minden nem történt, hogy ne tudjam észben tartani. Felkeltem hatkor. Gyógyszer be, vécé, gép bekapcs, pár oldal megnéz, megint vécé. Ez minden reggel így megy. Utána jöhet az első kávé. Lassan megszokom,…..
  Jó régen nem jártam erre. Töröljem, ne töröljem? Szóval elmegy a marha az orvoshoz nagy hévvel, mert életmódváltásra készül. Írat gyógytornát, gyógycipőt, gyógyúszást. A közgyógy meg kurvára le van járva. Sebaj, elintézzük, megjön időben. Meg hát. Csak még nem érvényes. Sebaj, majd átíratjuk az…..
  Kedves naplóm!Na ezt a hülyeséget... Szóval eltelt egy kis idő, mióta írtam, pedig a pszichiáterek szerint segítene, ha minden nap kiírnám magamból a feszültséget, de én továbbra is inkább "kihallgatom". Zene, zene.Sok az írni valóm, de a szokásos szakadozott, töredezett, rendezetlen gondolatok…..
Kell egy napló Napló 2017.01.17 10:49:00
  Tegnap voltam a sorstársi tanácsadónál. Azt hiszem mindent megcsillantott előttem, amit akartam kérdezni. Sport, társaság, programok, úszás!, beszélgetés. Kérdés, hogy lesz-e olyan a társaság, amit szívesen látogatok. Lesz-e olyan, hogy szívesen indulok el, várakozással, örömmel. Vagy a szokásos:…..
Kell egy napló Napló 2017.01.06 19:53:00
  Nahát, ezt is megértem. Elolvastam a Setét torony 6. - Susannah dala című könyvet Stephen Kingtől. Gyakorlatilag majdnem túl vagyok az egész életművén - és ez a szerencse. Mert ha ezt a sorozatot kezdem először, akkor ez lett volna az utolsó könyvem tőle. Gyakorlatilag istenné tette magát. Tudom…..
Kell egy napló Újévi napló 2017.01.01 19:29:00
  Mit mondhatnék? Semmi sem változott, ahogy nem is szokott változni semmi egy évfordulótól. Születésnap, Karácsony, Szilveszter, lószar napja, mosoly napja. Nem vagyok rosszul, nem vagyok jól. Valaki kiköltözött a mindennapjaimból. Más valaki az életemből költözött ki. Az egyik más életet…..
Kell egy napló Karácsony van! 2016.12.24 16:15:00
  Kedves Jézus!Én nem tudom, hogy hiszek-e benned. Ha nem, az jobb nekem. Ha igen, az rád nézve nem előnyös. Elmondom miért. Ha valamit rosszul mondok, bármikor félbeszakíthatsz...Már az életeddel is vannak problémáim. Gondolj bele, kik voltak a híveid? Pénzváltók, hitetlenek. Olyanok, akik - mire…..
Kell egy napló Napló 2016.12.21 08:33:00
  No, megint eltelt egy kis idő. Most meg jöttem és írok. Megoldás sok mindenre, ami amúgy nem igényel megoldást. Sajnálom a világot. Az elmúlt egy-két hétben Aleppóról néztem híradásokat, twitter és facebook bejegyzéseket, ami nem tett jót a lelkivilágomnak. Most meg Berlinről meg a többi városról…..
Kell egy napló Napló 2016.12.08 11:49:00
  Lassan tényleg csak akkor írok, ha kiolvasok egy könyvet. Ennyi az élet? Ennyi. Most viszont nem azért írok. A Setét Torony 3. részével nagyon lassan haladok, vagy nagyon hosszú, vagy keveset olvasok. Teljesen ráfeküdtem a sportfogadási stratégiák keresésébe, mostanában ez az egy pénzkereseti…..
Kell egy napló Napló 2016.11.25 19:00:00
  Régen nem írtam, talán be is kellene fejeznem. Nincs miről írni, nem történik semmi, csak a fájdalom mindennapos. Tegnap (vagy tegnapelőtt?) kiolvastam Réz András - Válogatott szorongásaim című könyvét. Mást vártam, de amit kaptam, az se volt rossz...
  Tudod, fiatalon azt mondtam, hogy a negyvenesek öregek. Azt tudom, hogy az idősek még fiatalnak tartanak. Így most külső szemlélőtől függ, hogy öreg, vagy fiatal vagyok. Részben legalábbis. Mert ugye láthatunk olyan fennkölt írásokat, hogy nem a kor dönti el, hogy fiatalok, vagy öregek vagyunk.…..
Kell egy napló dühöngő 2016.11.17 09:17:00
  Mindegy, hogy mibe kezdek bele, az isten beleszarik. Próbálkozok, keresek, de hiába. Az itthoni pénzkeresetről úgy tűnik lemondhatok, ha a csp-t vagy az ellátást nem akarom elveszíteni, akkor biztosan. De hogy ezen kívül még azzal is ver, hogy folyamatosan kiadásokra késztet, az már tényleg a…..
Kell egy napló Rockant dühöngő 2016.11.13 09:29:00
  Feltettem negyvenezer forintot egy vipbetadvice nevű oldalra. Vagyis hatezret oda, hogy küldjenek nekem nyerő tippeket, 34 ezret meg a tippmixpro-ra. Hát nyerő tippet is küldtek időnként, elvétve. Mondhatni véletlenszerűen. Ami nem jó, tekintve, hogy véletlenszerű tippeket még egy ló is tud adni…..
Kell egy napló Napló 2016.11.10 09:43:00
  Hát megvolt az orvos. Két orvos, az egyik nem volt betervezve. Az állandó köhögés miatt mentem el a fül-orr-gégére, "rövid" várakozás után röntgenen is voltam, utána kaptam orrspray-t meg allergiagyógyszert, hátha... Az andrológián is túl vagyok, felírták az injekciómat, meg a vérvételi beutalót.…..
Kell egy napló Napló 2016.10.27 08:28:00
  A betegség tartja magát, már nem reménykedek, hogy szakorvos nélkül megoldódik. Teljesen felőröl a fulladás, ehhez képest a köhögés és a vele járó izomfájdalom csak melléktermék. Dohányzik? Igen. Akkor minek jött ide?! Nagyjából ez a párbeszéd fog lezajlani a tüdőgyógyászaton, ez a megszokott.…..
Kell egy napló Napi hírek 2016.10.12 09:43:00
  Rájöttem, hogy mi a gondom. Mármint az egyik gondom. Reggel átfutom a munkát, a fórumaimat, a blogjaimat, utána felmegyek a Facebook-ra. Migránsok erőszakoltak meg egy kerekesszékes nőt. Következő: "Általában a gyengébbek megérdemlik, hogy jól megverjék őket, mert visszaélnek azzal, hogy…..
  Volt itt valami szavazás féle. Hazaáruló lettem: nem szavaztam. Hazaáruló lettem, mert nem védtem meg a hazámat egy "nem" szó alatti karikába rakott iksszel. Hazaáruló lettem, pedig senki nem tudja, hogy miért nem rohantam hátracsapott farokkal a szavazófülkébe. Magyarország. Ebben az országban…..
Kell egy napló Robbantás 2016.09.28 09:27:00
  Két ember a kórházban van, súlyos sérülésekkel. Egy 23 éves nő és egy 27 éves férfi. Szabina és László. Ez a nevük. Szabina modell akart lenni, rendőr lett.Robbantottak Magyarországon. Tudjuk mindannyian. Szörnyű dolog. A politika persze azonnal reagál, a politika már csak ilyen. Jobbról-balról…..
  A felmelegedéssel kapcsolatos vitákról jutott eszembe. Van pár millió ember, aki tudja, hogy létezik és van pár millió ember, akik szerint csak a nagy zsidó-amerikai-Soros György által kreált kitalálmány, hogy irányítani tudják az embereket. Nos, ez utóbbiaknak írnám:Réges-régen, harminc évvel…..