Regisztráció Blogot indítok
Adatok
niobium

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geller esküdt ellenségéből lett mentalista Mr. Jupiter– Szkeptikus vagyok... Én láttam Uri Geller budapesti műsorát, és ahogy bemutatta a trükkjeit, azonnal tudtam, hogy mikor csal és mit csinál – ezek a szavak A Kiválasztott című műsor egyik versenyzőjétől, Molnár…..
Az elmúlt heti csetlő-botló műsor után, a második adás már lépegetett. Ha így fejlődnek, hamarosan galoppozni fognak, mely jót is tenne a bűvész társadalomnak. Minekutána szombat este én is bűvészelőadást tartottam, ismételten képmagnetofonról tekintettem meg a…..
niobium 2008.04.06 20:13:47
Sziasztok.

Nagyon tetszett az összefoglaló írás , és bár csak az első produkciót láttam élőben , most megnéztem a 3.-at ,a 4.-et és az 5.-et is a neten (webcast.tv2.hu).
Mivel láttam a német verziót, most már más szemmel nézem a produkciókat:

1.Rakonczai Máté előadása nagyon tetszett , Mónika is aranyos volt. Engem legjobban az ilyen produkciók fognak meg , mivel nem a félelemre
építenek. A valderrama által említett árnyjáték:
www.metacafe.com/watch/76835/criss_angel_shadows/

2.Nagy Molnár Dávid műsora is volt a németeknél , kétféleképpen is. Az egyikben simán a mentalista csapott rá a poharakra ( és ha jól emlékszem
ki is esett) , a másikban a celebet győzte meg hogy csapjon rá . Ami új elem ,az a félelem cetli. Így sokadszorra nem fogott meg a produkció
,főleg az volt furcsa , hogy szerintem a mentalista stílusa (spirituális , földöntúli) nem volt összhangban a témával.

3. Molnár Gergely
Egyetértek a korábbi hozzászólásokkal , tényleg volt pár baki , de ettől függetlenül tetszett az előadás. Főleg a mentalista karizmatikus stílusa. Ami zavaró : túl sok kellék , kevés hely marad a színpadon , és Xavért sokszor arrébb állította , amivel mindig megszakadt a produkció folyamatossága:).

4.Panthera előadásába élőben belepillantottam , de nem tetszett , valahogy nem fogott meg , nem húzott magával az előadás módja.

5.Vicha Attila témája szintén volt a német műsorban is. Ez az előadás úgylátszik a lázadó , modern karakterhez (felvett karakterhez?) passzol.
a német verzió (rövidített, feliratozott!, úgyhogy mindenki saját felelősségre nézze):
youtube.com/watch?v=YRRkfg_zDd8
Amiért viszont kötelező megnézni: 2:30 körül Uri felpattan: Stop it Farid! / Hagyd abba Farid!
Ha Uri ennyire ellenzi ezt a produkciót miért
teszi bele mindegyik ország műsorába?

Talán titokban ez a kedvence:)