Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dietfancy

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kell szőrözni a poggyásszal, garantáltan mindíg süt a nap, az óceán azúrkék, 29 fokos és a pénzünkért ár-érték arányban a legjobbat kapjuk. Kell némi előre tervezés és bátorság belevágni egy amerikai nyaralásba, de megúszható nagyjából egy Nyugat-európai nyaralás költségéből ha odafigyelünk. Íme…..
Lehet ésszel Tinderezni, és nem csak egyéjszakás kalandokba futni. Tippek, ötletek bő egy év tapasztalatai alapján. Tinder sem különbözik alapvetően egyetlen más online társkereső célkitűzésétől: partnert találni magunknak. Amiben radikálisan más az a szédítő sebessége. A száguldás nagy…..
Hogy belevágnak-e a légitársaságok a már most is igen szűkre szabott helyen utazók további nyomorgatásába, az még kérdés. De hogy megértsük mi vezetett az utasokat szinte már sanyargató "szolgáltatásokhoz", következzen egy összefoglaló: minden amit a repülőjegyek árazásának hátteréről tudni…..
Minden amit egy világméretű nukleáris összecsapásról tudni érdemes. Harminc negyven perc alatt - mely nagyjából egy ebédidő hossza -, a teljes földi civilizáció elpusztítható a mai atomfegyverekkel. Visszafordíthatatlanul, az emberiség túlélésének esélye nélkül. Azt gondolnánk fejlett védelmi…..
Fölös kilóinkat leadni szívással jár, bárhogy is szépítjük. A mostanság divatos étrendek, fogyókúrák bármelyikébe is fogunk, az elhízásunkhoz kapcsolódó szokásainkon változtatni a legnagyobb kihívás. Minél több kiló felesleg van rajtunk, annál több kialakult étkezési szokásunkat kell megvizsgálnunk.…..
Dietfancy 2016.08.09 19:25:02
@elemes: Nagyon köszönöm a visszajelzést!
Dietfancy 2016.08.09 19:25:40
@Kispuli: Örülök, és köszönöm!