Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gergo10

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vincenzo Montella állítása szerint nyugodt maradt, annak ellenére, hogy a tegnapi esti mérkőzés utolsó másodperceiben vitára okot adó esemény történt, mely sok Milan szurkolónál és játékosnál kicsapta a biztosítékot. "Sajnálatos dolog történt, meg kell várnunk a…..
A Juventus átigazolásokért felelős szakembere, Beppe Marotta a Milan elleni mérkőzést megelőzően arról beszélt, hogy a találkozó jó lehetőség lesz Marko Pjaca számára. Az igazgató egyben azt is elárulta, hogy a Juventus Paulo Dybalára épít, s a játékos nem megy…..
A Juventus előreláthatólag a Simone Zaza és Kingsley Coman eladásából származó teljes összeget hajlandó lenne rászánni arra, hogy leigazolja az Arsenal remek formában lévő chilei támadóját, Alexis Sanchezt.  Coman a Bayern Münchennnél, Zaza a Valenciánál tölti éppen kölcsönszerződését, ám…..
Olasz információk szerint a Juventus közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Paris Saint Germaintől Blaise Matuidit. A francia válogatott játékost régóta emlegetik Paul Pogba lehetséges pótlásaként az olasz bajnok középpályájára, a France Football értesülései szerint 35 millió…..