Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rovátkolt barom

6 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
vajon ez a valóság? Új nap... 2012.08.07 22:05:13
Azon elgondolkoztatok már, hogy ha két régi barát - férfiak, s mondjuk 20-25 éve barátok - viccelődve azt mondja egymásnak, hogy drágám, szerelmem, de rég láttalak, az normálisnak számít, míg ha két pasi, aki "más" ugyanezt teszi az gusztustalan a társadalom nagy része szerint?…..
Úgy döntöttem, hogy mivel a csöpögős blogom befuccsolt(köszi, drága exem), nyitok egy újat. A címe sokat mond, nem? Ha nem akkor majd kiderül, ami beborult, hehe. Jelenleg nem is tudom mit írjak.Írnám, hogy az élet szép, de nem lenne igaz. Az nem a valóság, ez meg elvileg arról…..
....Kapásból ugorjunk vissza 9 azaz kilenc esztendőt az időben.Ekkortájt történt, hogy végezve tanulmányaimmal munka nélkül maradtam.Ekkor határoztam el, hogy felköltözöm a városok városába, Budapestre.A hirtelen jött ötletből hirtelen megvalósítás lett.Elindultam egy…..
A hajnali kézilabdás produkció annyira elkedvetlenített, hogy félálomban nem indítottam el a hetet, amin fokozott figyelmet fordítunk minden olyan szakításra, amely a Szigeten történik. Innen loptuk Kedves Szakítós blog, az én utolsó kapcsolatom nemrég, azaz pontosabban egy hete,…..
Megint jó volt veled (persze, veled mindig jó, hihi). Most, ugyebár, megint moziban voltunk, Győrben (a Míg a jackpot el nem választon, ami, szerintem, jó választás volt) . Tetszett a film is, meg az is, hogy egész idő alatt fogtad a kezem. Meg film után is jó volt beszélgetni a…..
csak a jóra emlékszem emlékek 2008.05.01 11:23:00
gondoltam legyen inkább ez a blog olyan énblog, ami rólunk szól (hehe, elvileg akkor ez már miblog). megpróbálom ide leirni azokat a közös élményeket, amik szerintem szépek voltak. példának okáért nekem tetszett az utolsó találkozásunk is, amikor kint voltunk az utcabálon.…..
Gondoltam most van egy kis időm (kivettem egy szabadnapot, és megyek ma névnapot ünnepelni, hihi), ezért irok ide valamit, mert valahogy mióta megnyitottam ezt a blogot, azóta szinte nem is irtam semmit. Most mesélek az utóbbi jó/szép élményemről: múlt hét szombaton voltam…..
csak a jóra emlékszem sziasztok 2008.04.17 10:26:00
Gondoltam nyitok egy új blogot, mert a régi már nagyon nem olyan volt, amilyennek szerettem volna látni. Ide csak a jó dolgokat fogom leirni. Emlékeket, amik számomra szépek/jók voltak. Mert, szerintem, néha kell egy fogódzó az életben, amelybe bármikor belekapaszkodhatunk. Nekem ez a…..
Ezt a levelet érdemes többször elolvasni, mert egyszerűen hihetetlen. A balatoni nyárban a szerencsétlen mindenes kiscsajt nem elég, hogy megdugják, de még. És ráadásul levélírónk egy borzalmasan pökhendi pöcs. Nem humoros, inkább szomorú és idegesítő történettel van dolgunk.…..