Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lulc

3 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az orosz válogatott és a CSZKA Moszkva felkapott középpályásának a képviselője szerint nem lenne jó döntés a Juventus választani. Aleksandr Golovin az orosz válogatottban kimagaslóan játszott a csapat első meccsén, és ez már elég volt, hogy számtalan klub felfigyeljen rá, és…..
Massimiliano Allegri a Real Madrid elleni szerdai visszavágó előtt arról beszélt, hogy el kell törölni az első mérkőzés után felmerült kételyeket. A Juventus hazai pályán 3-0-ra kapott ki a múlt héten, a továbbjutáshoz pedig Paulo Dybala nélkül kell alaposan megvernie a kétszeres címvédőt…..
A Juventus az AC Milan elleni bajnoki mérkőzéssel tér vissza a válogatott szünetből, hogy azt követően hét közben a Real Madrid együttesét fogadja majd a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. "Chiellini jól van, s játszani fog holnap." - kezdte Massimiliano Allegri a Milan elleni…..
A február végéről elhalasztott bajnoki mérkőzést hét közben pótolta a Juventus, s az Atalanta fölött aratott győzelemmel már négy pontra növelte előnyét az üldöző Napolival szemben. A címvédő most az újonc SPAL otthonába látogatva tehet újabb lépést a torinói klub történetének harminchatodik…..
A Juventus ma este pótolja az Atalanta elleni bajnoki mérkőzést, amelyet  a versenynaptár szerint eredetileg február végére tűztek ki, azonban az időjárás közbeszólt, s az erős, makacsul kitartó havazás miatt a feleknek végül későbbi időpontot kellett keresniük. A bajnoki…..
Massimiliano Allegri szerint a Juventus nagyobb önbizalommal rendelkezik a Bajnokok Ligájában, azonban a Tottenham elleni kezdőcsapatról sok mindent nem árult el. „Nyilvánvalóan örülnék, ha nem kapnánk gólt, és végül nulla kapott góllal zárulna a meccs. Holnap nagyon kiegyensúlyozott találkozóra…..
Lulc 2018.02.13 15:38:03
@Rikoo: Ez még így rendben is lenne szerintem.. Bár Mandzukic gyengébb szélső, de annál jobb labdatártási és vedekezési munkája miatt talán jobb lenne ha ő lenne középen, Costa meg az ő helyén.
A bajnoki versenyfutás következő állomásaként a Juventus vasárnap délután a Sassuolo együttesét fogadja az Allianz Stadiumban, s a címvédőnek természetesen ezúttal sem lehet más célja, mint a győzelem és az érte járó három pont begyűjtése. Douglas Costa kiesésével tovább nőtt a Juventus hiányzóinak…..
A feszített iramú decemberi menetelésben, a Napoli és az Inter után, most egy könnyebbnek ígérkező mérkőzés következik, hiszen a bajnoki címvédő a Bologna otthonába látogat, ahol nem lehet más a célja, mint a győzelem és a három bajnoki pont begyűjtése. Massimiliano Allegri…..
A pokolian nehéz decemberi menetelés következő állomásaként a zebramezesek a múlt heti Napoli-Juventus rangadó nyomán átmenetileg a tabella első helyére lépő Intert fogadva próbálják majd begyűjteni a három bajnoki pontot. Massimiliano Allegri csapatából vádlisérülés miatt…..
A Juventus egykori csatára, Fabrizio Ravanelli nemrégiben arról beszélt, hogy Gonzalo Higuaín érdekében kihagyná a csatárt a Torino elleni meccs kezdőcsapatából. „Nagyon össze van zavarodva, olyan, mintha csak árnyéka lenne annak a Pipitának, akit mindannyian ismerünk.” -…..
Egy évtized alatt számtalan kiváló film készül, legyen az a ’40-es évek, mikor először láthatták a szerencsések a Diktátort, a Casablancát, az Aranypolgárt vagy a 2000-es évek a Nem vénnek való vidékkel, a Vérző olajjal vagy az Amélievel. Egy dolog biztosan elmondható! 60 év különbségével is, de …..
Kár lenne tagadni, hogy mindannyian szeretjük mikor egy film képes félrevezetni, átverni vagy adott esetben olyannyira megdöbbenteni egy jól megírt csavarral, hogy az alkotás után percekig csak meredten bámulunk magunk elé. Könnyen belátható, hogy többek között a csavarjai miatt olyan népszerűek a…..
Mikor megtudtam, hogy az egyik kedvenc akcióvígjátékom, a Kiss Kiss Bang Bang író, rendező zsenijének új filmje lesz, nem kis elánnal nyúltam a síkosítóért. Ez nem meglepő, hiszen két csodálatos férfi, Russell Crowe és Ryan Gosling játssza ezúttal az RDJ-Val Kilmer párost. Ez a párhuzam nem…..