Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K_V_Vincenza

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Írók Társulata Írni akarok... 2016.08.10 18:51:10
Ebben a rovatban az írás elkezdésével, nehézségeivel és megkönnyítésével foglalkozom. A legtöbb helyen, ahol utána néztem a "hogyan kezdjem" kérdésnek, olyan válaszokat találtam, amelyek kiábrándítottak. Pl: "Hogy akarsz író lenni, ha azt sem tudod, hogy kezd?" "Fogsz egy papírt és írni kezded!"…..
Írók Társulata Értékelés 2016.08.09 14:14:36
Tartalom (cselekmény leírást tartalmaz) BÁB ​​FEJÉRE KERÜL A KORONA. AZ IGAZI ÖRÖKÖS REJTVE MARAD. EGY KALANDOR TITKA FELFORGATHAT MINDENT. Háború fenyegeti Melengárt, és hőseink újabb kockázatos megbízást kapnak. Ezúttal szövetséget kell kötniük a nemzetelvűek csapataival, akik délen a birodalmi…..
Írók Társulata Értékelés 2016.08.05 12:28:33
 Tartalom: (cselekmény leírást tartalmaz) A ​​TITKOT EGY TORONY REJTI. A SZÖRNYETEG LEGYŐZHETETLEN AKADÁLY. A MEGOLDÁS MOST IS A KÉT TOLVAJ. Amikor egy nincstelen fiatal nő felbéreli Royce-ot és Hadriant, hogy segítsenek megmenteni távoli falucskáját egy ismeretlen éjszakai támadó portyázásaitól,…..
Mi sem egyszerűbb! Kattints a Beállítások -> Megjelenés menüpontra, és pipáld be azokat a szolgáltatásokat, amelyeket a poszt végén akarsz látni. Ha valami miatt nem jelenik meg, ide kattintva megtalálod az ehhez tartozó hibaelhárítási útmutatónkat...
 A Fantasy zsánerrel foglalkozó cikkemben a világépítés fontosabb mérföldköveit foglalnám össze, amelyek nélkülözhetetlenek egy hiteles és egyedi történet megírásához. Mindehhez J. R. R. Tolkien alkotását említeném meg, mert neki köszönhető a Fantasy alapja, amelyre rengeteg más történet épült még.…..
Írók Társulata Értékelés 2016.08.04 12:33:20
Tartalom: (cselekmény leírást tartalmaz) Végeztek ​​a királlyal. Kerestek két bűnbakot. Rosszul választottak. Ez a könyv nem a legyőzendő, ősi gonoszról vagy egy bosszúálló árváról szól, csupán két fickóról, akik rossz időben rossz helyen találták magukat… Royce Melborn a hétpróbás tolvaj, és…..