Regisztráció Blogot indítok
Adatok
estragon

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztában vagyunk azzal, hogy aki női magazinból tanul dugni, annak kevés tartós kapcsolata lesz férfiakkal. A Joy aktuális száma azonban egész egyszerűen elképesztő. RÁGCSÁLD AZ ÁDÁMCSUTKÁJÁT??? SZOPOGASD A HÓNALJÁT??? Magyarországon nem borotválja minden férfi a hónalját,…..
Észrevették, hogy így év vége felé egyre különösebb dolgok történnek? Most nemcsak a Szűz Komodói Sárkányra gondolunk, persze arra is, de Madafaka, a húszfős underground koncertek elszánt látogatója legutóbb Király Linda produkcióját tekintette meg. Furcsa.Elöljáróban…..
Subba Mindennek a vége: privi.hu 2006.12.14 22:35:00
Mi itt a Subbánál büszkén állíthatjuk, hogy nagyjából a komplett magyar internetet láttuk már. Soha semmin nem lepődünk meg, az olvasók által beküldött linkek többségét látva még a szemöldökünket sem húzzuk fel. A privi.hu azonban más. A privi.hu ugyanis a magyar internet…..
comment:com Gyásznap 2006.12.09 15:03:00
Ma sok minden elmarad, hiszen gyásznap van, és a legtöbb csatorna tartja is magát ehhez. A legtöbb. Még az RTL is kiizadt magából valami köztes megoldást, ne kelljen már ezzel annyit foglalkozni, de azért mégis tegyünk egy gesztust, úgyhogy berakták a Tímár-féle 6:3-at. Először…..
Hallottátok, hogy a táncolós műsorok végeztével mindkét kereskedelmi csatorna jégtánc-revüket fog nyomi főműsoridőben? Pedig így van. Mind a kettő. Egyszerre. Sőt, úgy tűnik a Tv2 tanult a Megatánc borzasztó bukásából, és most ők is közepesen híres köcsögöket…..
A Magyarországi marketing-dídzsék felkutatásáért és pellengérre állításáért már eddig is sokat tettünk. Most az elképesztően, elborzasztóan, elbaszottan hülye nevű DJ Samplert szeretnénk bemutatni. Illetve mutassa csak be őt szépen a saját hírlevele."Deejay Sampler vs.…..