Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csigamobil278

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Beszélgetés Bögözy Jánossy László nyugdíjas buszvezetővel - Az alábbi posztban vendégszerzőnk Babiczky Ákos beszélget példaképével, a buszvezető szakmáról, a 86 Gyors, majd később a 86-os legendás buszsofőrével...
csigamobil278 2017.10.02 20:56:20
@kisTulok: aki teljesít, annak mindig vannak irigyei. De ne ezt nézzük, inkább ezt "...A kocsi iránti igényességemet eleinte nehezen tolerálták a műszaki kollégák, de apránként elfogadták és összedolgoztunk. Sokukkal még most is haverok, barátok vagyunk..."
csigamobil278 2017.10.05 11:23:39
@pottompanna: Ha elolvasod újra, megtalálod a cikkben, hogy a főnökök alapvetően kedvelték illetve a karbantartókkal is egy idő után barátok lettek.
Az üzemanyag megtakarításnak van környezet védelmi vonzata is. Másrészt gazdasági, egyrészt a megspórolt üzemanyag, másrészt a cikkben egy két példával igazolva a nyugottabb tempó miatti kisebb igénybe vételből származó karbantartási költségcsökkenés. Adófizetőknek sem mindegy, hogy az ő pénzükből fenntartott helyi közösségi közlekedés akár lényegesen olcsóbb lehet, ugyanis a jegyárbevétel feletti részt az állam pótolja. És szintén említve volt az események, balesetek száma így csökken. És mindez pár perc menetidő különbség.
csigamobil278 2017.10.05 14:57:37
@pottompanna: kérésednek megfelelően többször elovastam. Hájpolás szónak ígérem majd utána nézek, bevallom nem ismertem.
A portásmentalitás dologhoz azért nem akartam hozzáfűzni, mert hosszadalmas érvelés, magyarázkodásnak is tűnhet, na meg úgy érzem a véleménye e téren szilárd. Meg az én hibám is, nem vagyok újságíró nem gondoltam, hogy ennyire pozitív módon összeválogatott kérdések ellenérzést is kelthetnek. Célom az volt, hogy egy általam szakmailag nagyra becsült egykori dolgozót bemutassak. Rengeteg reakció jótt máshonnan, egykori utasok sokan szerették, ma a főnököm köszönte meg, hogy a fiatal kora kedvenc sofőrjéről olvashatott. De írt olyan is aki egy időben BKV forgalmi vezérig helyettes volt. Kiemelte hogy mennyire ismerte Bögözy úr a különböző napszakonkénti lámpaváltásokat, ahhoz igazította a menetdinamikát és a kanyarodási technikát is kiemelte. Tehát öncélú tötymörgésről nem beszèlhetünk
Folyt.köv