Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NYC917

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok mindenen lehet eszméletlen nagyokat vitatkozni, de az ételek, a gasztronómia ezen belül is kiemelt helyet foglal. Ki mit eszik, miért azt eszi, miért nem máshogyan eszi, és egyáltalán, a káposztás cvekedli borssal vagy cukorral jobb? A címben tehát a hangsúly ezúttal az „egy” szón, van ez az egy…..
Unod már az elnökválasztás adok-kapokját? Holnap eldől, a világ merre tart a következő években, de addig is nézzük meg azt az elnököt, aki jóval nagyobb hatással volt a világra a magánéletével és öltözékével, mint politikai döntéseivel. John Fitzgerald Kennedy örökre beírta magát a történelembe.…..
NYC917 2016.11.08 10:00:24
@karandash: pont, hogy legombolt nyakú inghez nem veszünk nyakkendőt. Csak a sutyerák ahogy te nevezed. Pont az a lényeg, hogy a gombok miatt nem áll el a gallér. Míg egy hagyományos ing nyakkendővel és zakóval simul a testre.
Bizonyára kevesen tudják, hogy harminc éves kortól az izomtömeg 3-8%-kal csökken tízévente  ötven éves korig, ötven év felett 10 %-kal tízévente, és hatvan-nyolcvan év között már 60%-ot is meghaladóan fogyatkozik izomtömegünk. Ekkor az izmok sorvadása felgyorsul, ami a fizikai erőnlét és az…..
A címben feltett kérdésre az alapválasz az, hogy „legyél hozzá Amerikában”, és ez nyilván nem megúszható. Ugyanakkor a dolog menete már egy érdekesebb (és tanulságosabb) kérdés és válasz, szóval ma ez lesz az egyik témánk. Emellett megismerkedhetünk egy érdekes…..