Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gottisttot

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy van valami épeszű magyarázata a Telenornak arra, hogy miért csak akkor lehet lemondást intézni náluk, ha ők hívják az ügyfelet,  de nem könnyű nem kiakadt olvasónk konspirációs olvasatára hajlani. Reméljük megírják, hogy mi az igazi magyarázat! Telenor - Megtörtént eset.  Elképesztő,…..
Mi legutóbb a reptérre mentünk taxissal. Az elején tök szimpatikus srác volt. Ernyővel várt minket a zuhogó esőben, közvetlen volt, vicces. Aztán egyre émelyítőbbé vált a dicsáradat, amivel fényezte magát, a kocsiját, a szolgáltatását. Lendületét ráadásul az is csak picit törte meg, hogy egy…..
gottisttot 2016.08.03 06:10:32
Errol a jo oreg sub bass ugrik be.
www.youtube.com/watch?v=TOP7U1wVXVE
A legegyszerubb ilyenkor 7000-nel kiszallni,es gyalog folytatni.
gottisttot 2016.08.03 08:27:02
@_Neville:
Ez teljesen irrelvans.
Kb. olyan,mintha a strandra 1000 ft lenne a belepo,a vendeg fizet 2k-t,te meg azt irod neki,hogy az Omszk-to ingyen van.
Nem alternativai egymasnak.

Neki 7k-t megert az ut,de sokkalja a megsaccolt ar masfelszereset.
Reszben igaza van,de nem jogi kategoria.
Ha hangfelvetel meg 10 tanu lenne, akkor is csak tipp,nem ajanlat a 7k-t.
A megalázott kisember keserű panasza. Nem nagy dolog, hiszen effektív kára nem származott belőle, de azért ki az, aki szívesen kullog végig a biztonsági szolgálat gyűrűjében az egész áruházon, pláne ártatlanul? Tisztel Homár! Panaszom mögött inkább súlyosabb emberi érzelmek mintsem egy nagy…..
gottisttot 2016.08.03 06:24:20
@Yobbágy Fery:
Tehat ha tudom,hogyn em loptam, akkor nem emgyek el az orokkel egy felkamerazott terembe diszkreten elintezni a dolgot,hanem a penztar mogott a vasarlok szeme lattara allok neki ciganykodni.
Logikus.