Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vogon

7 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
rozi rozi rosszkocsi ÖT LIMERICK 2015.01.26 10:37:07
 - archiv -   * Volt egy úr, lakhelye Torinó, Nem volt egy kimondott borivó... Beszeszelt egyszer, Hatott a vegyszer, Nevetett minden kis sztorin ő.   * Kérdi egyszer Rudyard Kipling: - Miért nincs a kígyón kuplung? - Nekem így jó. - Így a kígyó. Ezen eltűnődött…..
vogon 2015.02.02 21:00:22
-n
Reggel elhagytuk a garázst, ahol laktunk. Azt hiszem, tényleg valami garázsnak vagy műhelynek készült, de a hely bekerült a Lonely Planetbe, kellett még néhány szoba. Hihetetlen, de ez volt az első hely Indiában, ahol volt melegvizes zuhany. Egyszer a vonaton egy pasi teljesen le volt…..
Elegánsan, időre kisétáltunk a buszállomásra, ahol közölték, hogy a Chiang Maiba menő busz az új buszpályaudvarról megy. Szállhattunk fel a várakozó pickupra, nem hiába vigyorgott a sofőrje. Mire kiértünk, már késő volt a kinézett buszhoz, de úgy látszik az azt követő…..
vogon 2009.11.30 12:39:50
@baranybucc: A jövő héten igényelünk burmai vízumot. Előreláthatólag karácsony körül mennénk, ha megadják. Utána India. Burmán belül merre leszel?

G.
Hongsa buszpályaudvara, – ahogy már írtam –, nem egy nyüzsgő központ, úgyhogy reggel megint meg kellett erőltetni magunkat, és felkelni, hogy elcsípjünk valami járművet. Monica szerint minden reggel nyolc körül indulnak pickupok Tha Suangba, szóval azt az időpontot…..
vogon 2009.11.30 12:37:26
@blanchecica: Most vagyunk úton.
Egészen pontosan 10-12 nap csúszásban van a blog. Üdv, G.
Reggel béreltünk egy motort, ami itt sajnos sokkal többe kerül, mint Vietnámban, viszont sokkal nagyobb falat aszfaltot kapsz magad alá. Első utunk a benzinkútra vezetett, mert benya nem jár a motorhoz, aztán megálltunk egy kifőzdénél, mert magunkat is meg kellett tankolni. Levest…..
vogon 2009.11.11 14:32:20
@szebenyi.zoltan: Gyanús, hogy ön szótárazik!
Amikor a dolgok flottul mennek, az nem biztos, hogy minden országban ugyanazt jelenti, ezt jó ha tudja az ember, bár felkészülni úgysem tud rá. Reggel felkerekedtünk és leintettünk egy oldalkocsis motort, hogy vigyen a buszállomásra, ahonnan Tha Khaekbe mennek buszok. Egész jó áron…..
Reggel az első dolgunk volt elvonulni Ho apóhoz, de kiderült, hogy házon kívül van, konkrétan Moszkvában, úgy látszik nincs szerencsénk vele. Felajánlották, hogy esetleg megnézhetnénk a Ho Chi Minh Múzeumot, de azért annyira nem érdekelt minket. Helyette elmentünk a Nyugati…..
vogon 2009.10.06 04:59:39
@nempislog: Meztelenül, rózsával a számban, ugye?
Fiúk, ezt a projektet oldjátok meg magatok!
Reggel első programként elmentünk a buszállomásra, ami természetesen nem volt már ott, ahol lennie kellett volna. Öt perc taxizással kiderült, hogy a város szélére költözött, de lehet, hogy csak ideiglenesen, mert tulajdonképpen egy nagy bádogtető és egy bódé volt az egész.…..
vogon 2009.09.11 01:41:44
@denimfire: Te kívánnád a malacfejbőrt?
A nap gyakorlatilag egészségügyi szünetté lett nyilvánítva, mivel G a gyomorrontás és a megfázás tüneteit produkálta egyszerre. Szerencsére időnk van, így nem maradunk le semmiről. Míg G pihent, addig én a netet piszkáltam, ha már nincs jobb dolgom. Általában ilyenkor szokott…..
vogon 2009.09.11 01:38:32
@hkalman: Igen, hiba csúszott a gépezetbe, de már javítottuk!
Délig simán eltököltünk a szállodában, aztán kijelentkeztünk és elmentünk ebédelni, és még egy sört is megittunk. Ezzel máris eltöltöttük a nap felét. A délutánt arra szántuk, hogy megnézzük az Ég templomát. Csak két metrómegálló, meg a séta a metróig, szóval…..
vogon 2009.09.01 02:22:29
@tasand: Drága, főleg a kínaiaknak. Nekünk sem olcsó, különösen ha azt nézzük, hogy milyen olcsó országokban szoktunk utazgatni. A belépőjegyekért többet kell fizetni mint Európában /előfordul 200-250 yuanos is/.
Hosszú napot terveztünk, ezért korán kellett kelni. A metróban ezúttal arra kellett rájönnünk, hogy a jegyek csak a megvásárlás napján érvényesek. Remek, megvolt még két jegyünk, amivel korábban egy másik állomáson próbálkoztunk sikertelenül, azokat végül sehogy sem…..
vogon 2009.08.29 22:37:24
@hkalman: Ok, már csak szponzorokat kell szerezni hozzá :)
Persze tömeg az volt, de még éppen elviselhető szintű. Szerencsénkre az eső nem esett, de olyan pára volt, hogy már pár méterre is minden kékes színűnek tűnt. Felhőréteg is volt felettünk bőven, mert az ég homogén fehér volt, és a fényképező könyörgött, hogy még, még…..
vogon 2009.08.19 13:34:20
Végre nem kellett korán kelni. Chengduba viszonylag gyakran mennek buszok, így csak kimentünk a buszállomásra és vettünk két jegyet a tízórás buszra. Reggeli után nyugodtan üldögéltünk, szotyit rágcsálva, és vártuk a buszunkat. Akkor még nem sejtettük, hogy a tegnapi nap csak…..
vogon 2009.08.14 01:28:14
Megint egy semmittevős napot tartottunk. Tessék-lássék felkeltünk, összepakoltunk, lecuccoltunk a portára. Sikerült viszonylag hamar megértetni a nővel, hogy szeretnénk otthagyni a hátizsákokat, mert nincs kedvünk este nyolcig cipelgetni őket. Szerencsére nem volt ellenvetése.…..
vogon 2009.08.02 11:55:10
@szinbad:
Kösz a tippet, de igazából már túl vagyunk ezen a részen, a blog némi csúszásban van.
És az is kiderült közben, hogy Labrang Tongrenből járható, csoport nélkül is.
Mi nem jártunk ott, viszont nem volt hiányunk tibeti kolostorban így sem :)
Egyes források szerint ma a hőmérséklet elérte az 51°C-ot. Ilyenkor a puszta létezés is izzasztó, még ha megy is ventilátor, és hát minden második órában van csak áram, ezzel együtt ventilátor is. Küzdelmes feltölteni még a ceruza-akkumulátorokat is, mert ha töltés…..
Az előző esti vacsora és beszélgetés eltartott fél egyig, ettől függetlenül mindhármunknak kipattant a szeme fél hatkor. A nap még nem kelt fel, de már világos volt. Hossein a hálózsákot a fejére húzva aludt tovább, a sofőrünk pedig túl volt a reggeli imán is. Már este is…..
Reggel megint vekkercsörgésre ébredtünk, mert nyolctól volt félfogadás a rendőrségen, ahol a vízumot kellett hosszabbíttatni. Össze-vissza kóvályogtunk, mire megtaláltuk a megfelelő ajtót. Azonnal fogadtak, és barátságosan közölték, hogy itt ők legfeljebb 7 nappal…..
Szárított, lapított 2004.04.30. 2009.04.30 19:43:26
Itt már nem lesz semmi látni/olvasnivaló, kérem szépen! Lehet hazamenni.Esetleg próbáld meg ezt:http://tinylittlebigthing.blog.hu/  ..
Hát, itt tartunk, eljött a céges karácsonyi bulik szezonja. Pénteken TC Office-os buli volt, ahova G is hivatalos volt. Eljöttek a northern monkeys pricks is. Ők MarkandDerek, - csak így egyben -, feleségestől. Ők ketten a cég boltoni kihelyezett egysége. Eddig egyszer találkoztam…..
G: Kaptam egy ideiglenes munkát a Pressplaynél, ahol a "Bits and Pieces"-nek leadott rendeléseket viszem be a gépbe, és ellenőrzöm a pénzügyi teljesítésüket. Aki nem tudná, ez az a cég, akinél kristályhóembert, életnagyságú birkaszobrot, csodaszép puzzle-öket és…..
Munka után, mikor hazaértem, nekiálltunk összepakolni. Egyrészt rohadt sok cuccunk van, ami egy kicsit el is gondolkodtatott, hogy honnan, meg hogyan fogjuk hazavinni, másrészt egy normális költözéshez képest nagyon kevés. Két fordulóban gyalog átvittünk mindent. Szerencsére nem…..
Reggel a Speakers cornernél kezdtük a napot. Ez az a sarok, ahol minden hülye elmondhatja a véleményét, és nem számít felségsértésnek. Minden hülye el is mondja, vagyis csak azok. A mai vasárnapot egy szarvakkal felszerelt baseball sapkába öltözött néger szemelte ki magának, mint…..
vogon 2008.09.13 23:27:20
Annak ellenére, hogy hajnalban értünk haza, reggel elég értelmes időben keltünk fel. Reggeli után pedig felkerekedtünk várost nézni, mivel szabadnaposak voltunk, hosszú idő óta először mindeketten ugyanazon a napon. Mint azt korábban írtam, tesztjeink alapján Londont nem lehet…..
Tudom, volt már ilyen, de megint megnéztem, hogy milyen keresőkifejezésekkel jutottak el a blogra, megsajnáltam az egyszeri júzert, és arra jutottam, hogy válaszolok legjobb tudásom szerint.TÜZHELY+AGA Kurva nagy böhöm tűzhely, mindenféle szabályozási lehetőség nélkül, amibe a…..
Á dolgozott a boltban, én meg 5h-t takarítottam egy házikóban. A nőről már első találkozásunkkor is az volt a benyomásom, hogy nem áll a helyzet magaslatán. Reggel, amikor megérkeztem a 3x átvariált időpontban, azzal nyitott, hogy írt egy hosszú listát tegnap este arról, hogy…..