Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tsz

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hogyan lehet megvizsgálni úgy egy atomot, hogy a gravitációt mint Newton törvényt nem hanyagoljuk el? Van egy elképzelés ami alapján ez lehetséges.: Tömegközéppont tétel Ha elég nagy a távolság két tömegpont között, akkor tömegközéppont tömege nem adja ki a két tömegpont összegét. Ezáltal a két…..
alternatív fizika 2020.05.05 13:47:49
Idegrendszerelmélet 2020.05.05 13:19:19
Az alternatív fizika egy más fizikát mutat be, mint a hivatalos akadémikus álláspontban szerepel. Szinte semmiben nem egyezik vele. Emiatt nehezen elfogadható azok számára, akik az akadémikus fizikát elfogadják. Nagyon nagy tévedések vannak a mai fizikai modellekben. Mégpedig ez annak köszönhető,…..
Van annak már tán' egy hete is, hogy egy melegházasságról szóló posztunk végén (egyebek mellett) bátorkodtunk azt a jóslatot tenni, hogy a témáról vitatkozni voltaképp értelmetlen, mert azonnal megjelennek a sötét trollok, akik meggyőzhetetlenek, se olvasni, se írni nem tudnak,…..
A Virginia Orvosi Egyetem kutatói egy megdöbbentő felfedezésben megállapították: az immunrendszer közvetlenül hatással van – sőt, kontrollálja is -, az emberek szociális viselkedését. Például a vágyat, hogy másokkal kapcsolatba kerüljünk. Ezek szerint az immunrendszer problémái hozzájárulnak a…..