Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lilisvenson

0 bejegyzést írt és 164 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar, pontosabban a Magyar Állam által finanszírozott kulturális élet legsötétebb lyukairól, a külföldi magyar intézetekről mondanánk valamit. Illetve nem is nagyon kell nekünk beszélnünk, elég megtekinteni az intézmények honlapjait. Az intézetek a Balassi Bálint Intézet…..
 Déli szabály: a kivétel erősíti a szabályt.Kedves Szakítósok!Rendszeres olvasója vagyok a blognak, szeretem, mert szórakoztató, de egyre jobban szúrja a szemem az egyik alapszabályotok. Az én történetem ugyanis happy enddel végződik (persze tudom, ezt csak halálom óráján…..
lilisvenson 2008.12.18 14:13:21
Van még férfi a földön, aki azt hiszi, valaha szerencséje volt a nőkkel? Nehéz eldönteni, hogy egy kezdő írópalánta gyúrja át az emlékeit kedvére, vagy valaki tényleg az Equadorra ugrált? Mennyi kérdés van ma.Mit tehetünk, ha elkezd leereszkedni a rózsaszín köd? Hogyan…..
Hirtelen nem is tudom eldönteni, hogy ez annyira jó duma, hogy már fáj, vagy tényleg ennyire rossz. Mindenesetre használni fogom. A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjukA story nagyon tömören és röviden, bár szerintem még ennyit sem ér meg, de ezt…..
 A fiú megjárta a hadaj útját, a poklot, és még elég sok mindent, hogy tudatmódosítókkal élve ledobjon 15 kilót, és mint tudjuk, a fájdalmat súlyveszteségben mérjük, így ez elég komoly dolog lehetett. Innen loptuk Sziasztok! Történetemet nem mondanám sem…..
Leszel a feleségem? Elindulunk 2008.10.16 11:32:00
A blog.hu oldalain életünk, társas kapcsolataink szinte minden eseménye lekövethető. Összejöhetünk, szakíthatunk és igen, egyszer, ha minden jól megy, meg is kérik az ember lánya kezét.Ez történhet viccesen, meghitten, romantikusan, extrém helyszínen...Mondhatunk igent, nemet,…..
Egy kétségbeesett fiú levele, aki eddig csak idióta nőkkel találkozott: az egyik napjában hetvenkétszer hívta, a másik meg minden pénteken szakított, hogy legyen búcsúszex. Üdv!Alkalmi olvasó voltam mostanáig, először írok ide. Független fickó, 35 évesen. Szóval,…..
A vonaton csajozás az olyan előre adott dolog, úgyhogy azt tessék hanyagolni.Szijasztok,Még nyáron történt a következő rövid sztori:mentem az utolsó vonathoz Kelenföldre, Móriczon vártam a buszt, mikoris egyik pillanatban odajött hozzám egy srác h dumáljunk mer úgy gyorsabban…..
Nem csak hosszú, szomorú is. Találkozás az A38-on, pezsgős vasárnapok, de a szánsájn-hepinesz után már csak "Hazajön, tévé, jajdefáradtvagyok, semmi beszélgetés, arcra egy puszi, alvás" megy. Sziasztok, kicsit hosszú lesz... Már lassan egy éve egyedül vagyok,…..
Ezt a Bravóból átmentett érzelmes love storyt javasoljuk mindenkinek elolvasásra, akinek nulla önbizalma van, és nem meri, amit merni kell. Pedig olyan jól indult a srác, aki most tanácsokat vár. Segítsetek neki. Innen loptuk a képet Bocsi, hogy így erőlködöm már a tárgyban is,…..
Az már régen rossz, ha azt mondja, hogy gondolkodik, ennek pont az lesz a vége, amit levélírónk is ír: jön, nem jön, soha többet nem jön.  Üdv!Az én sztorim elég érdekes, máig szoktam gondolkodni rajta, mert nehézfelfogni, elképzelni, hogy mi is történhetett.…..
Kemény sztori, mert még nincs vége. A lány elhagyja a blueszenész barátját egy srácért, akinek van medencéje és biliárdasztala, hosszan építik a kapcsolatukat, amíg Siófokon meg nem törik valami. Nagy ugrás, és most megint együtt vannak, értékeljetek, elemezzetek,…..
Újabb rövid történettel bizonyítjuk, hogy lekoptatni gyorsan és barátságosan is lehet. Ilyenkor hazudni is ér. De mér van az, hogy mindig szakításkor leszünk túl jók a párunknak? Sziasztok! Gondoltam én is megosztom veletek az egyik élményemet, tessék tanulni belőle.…..
20 éves, szőke, kék szemű festő-rajzoló-drámaíró, aki a drámatábor után annyit elmélkedik, hogy napok alatt éveket öregszik, de az msn-ező gimnazistákra bukik. Ez borzalmas. Kedves posztíró menekülj!Sziasztok! Most már nem bírom ki, és én is megosztom veletek életem…..
Volt már szó arról a blogon, hogy vannak olyan kapcsolatok, amelyek valójában véget nem érő szakítások. Hagyjatok fel ezzel a hülye műfajjal, olvassátok el, hogyan járt a levélíró, és hogyan látja, hogy mikor kellett volna nemet mondani - még időben. Sziasztok! Régóta olvasom…..
A mai posztot Sixxnek ajánlom, aki Debrecen réme, és ugye az ottani legendás hely a Lovarda. Persze, lehet, hogy tök sok Lovarda nevű hely van az országban, de mi szeretnénk Debrecenre gondolni, a csikósokra, a Lokira és Kósa Lajosra. Hali! Amit mesélni akarok,még eléggé friss,de…..
Hopp, kicsit elaludt a szakítósblog ügyeletes fele, és a laptop is lemerült, így ha megkésve is, de legalább akkora szeretettel küldöm a következő, klasszikus időket felelevenítő posztot, amelyben az összes klasszikus szöveg koncentrálódik, talán éppen csak az értékellek…..
Az egész kfk-sztorinak ez volt a lényege: írhat bármilyen ütős történetet mindenféle irodalmi művek átdolgozásával, sosem lesz benne az a fájdalom, ami ebben a tíz soros kis levélkében benne van. Nincsenek részletek, azok úgyis mindig ugyanazok, vannak helyette mondatok, melyek…..
Az alábbi poszt simán lehetne A csaj nem jár egyedül című amerikai tinivígjáték magyar változatának a szinopszisa, gyorsan szólunk is Sas Tamásnak, hátha ezt a filmet sem látta még. Antiszociális geek csajnak megtetszik a csillagászklub legnagyobb koponyája, úgyhogy…..