Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vadúz.

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zokon vették a Quimby rajongói, hogy kedvenc együttesük elment Orbán házi fesztiváljára, Tusnádfürdőre. A Quimby Facebook-oldalán nem csitulnak a kedélyek, a kommentelők változatos érzelmi skálán csalódottságuknak vagy felháborodásuknak adnak hangot. Hab a tortán, hogy mindez másfél hónappal azután…..
Vadúz. 2016.07.27 21:28:25
@dunántúli gyerek: Ne magadból indulj ki proli, főnököd itt neked van, itt te vagy a szolga, ráadásul egy korrupt maffiát szolgálsz, ami téged is kirabol, de még ahhoz is hülye vagy, hogy ezt észrevedd.

Nyihoghatsz ameddig kedved tartja, értelmi képességeid láthatóan nem is alkalmasak többre. Megint egy tipikus Fidesz szavazó. "libsi migráncs, nyihihahehe ballib" - ezzel ki is merítetted a komplett érvrendszeredet - pont mint az összes többi jelenlévő párttársad.
Vadúz. 2016.07.27 21:32:18
@dunántúli gyerek: Rám elég nehéz is lenne, mert veled ellentétben nem vagyok párttag.
Viszont veled ellentétben nekem van agyam.
Vadúz. 2016.07.27 21:41:47
@-JzK-: Na, csak kibújt a horogkereszt a zsákból. Szépen eljutottál a "miért baj, hogy a Quimby fellép tusványoson" dumától a cigányozásig, kokerózásig, buzizásig. Esetleg még egy zsidózást beletehttél volna, csak, hogy teljes legyen a kép.

Na hát kérlek pont a magadfajták miatt baj. Mert a Quimby a magadfajtákkal vállalt közösséget azzal, hogy fellépett Tusványoson, ezt pont te és pont ezzel a kommenteddel bizonyítod a legjobban. Én pedig nem kívánok közösséget vállalni se a magadfajtákkal, se azokkal, akik a magadfajtákhoz dörgölőznek. Legyetek boldogok együtt, én se belőled nem kérek, se a fasiszta dumádból.

Gyűlölködj tovább, többre úgyse viszed az életben.