Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vadúz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zokon vették a Quimby rajongói, hogy kedvenc együttesük elment Orbán házi fesztiváljára, Tusnádfürdőre. A Quimby Facebook-oldalán nem csitulnak a kedélyek, a kommentelők változatos érzelmi skálán csalódottságuknak vagy felháborodásuknak adnak hangot. Hab a tortán, hogy mindez másfél hónappal azután…..
Vadúz 2016.07.27 18:04:47
@Ballib cenzúrázók réme 16: Sőt, ha mégjobban visszamész az időben, akkor még a gazád is ballib volt. Sőt, a liberális internacionálé alelnöke. Még korábban pedig KISZ titkár.

2014 előtt, pláne 2012-ben a Fidesz még messze nem tartott ott, ahol most. Konkrtéan a 2014-es Tusványos volt a vízválasztó, ott hangzott el az illiberális, Putyinnak és Edrogannak szerelemet valló beszéd.

Ma viszont Orbán és a Fidesz már egy vállalhatatlan fasiszta párt. Ezt tökéletesen megmutatja az is, hogy kik a hívei: az értelmes, normális, értelmiségiek kivétel nélkül elpártoltak már a Fidesztől, csak a hozzád hasonló, agyatlan, ostoba prolik maradtak, akiknek érvrendszere kimerül a ballibezésben, migráncsozásban és az adott hétre éppen kijelölt propagandaüzenet szolgai ismételgetésében. A 2014-es Fidesz mellé odaállni is ciki volt már, de kellő tájékozottság hiányában még menthető.

A 2016-os neofasiszta Fidesz mellé odaállni viszont már védhetetlen, menthetetlen, orbitális nagy szégyen, aki pedig megteszi, az viselje következményeit.
Vadúz 2016.07.27 18:08:37
@Rwindx: Érdekes, hogy ez az ügynöközés, pufajkázás egyáltalán nem zavar titeket, amikor a III/II-es operatív tisztből lett Tasnádi László államtitkárról van szó, vagy épp a KGB-ben alezredesi rangig emelkedő Vlagyimir Putyinról, akit 2010 óta úgy istenít az egész Fidesz tábor, mintha ő lenne a második Jézus. De elkezdhetném még sorolni, hogy a Fidesz vezetésében ki mindenki volt aktív tagja az MSZMP-nek, Kerényitől Matolcsyig elég hosszú a lista.
Vadúz 2016.07.27 18:10:22
@Janossz: Ha te olyan országban akarsz élni, ahol az egzisztencia azon múlik, hogy igent mondasz-e a hatalom felkérésére, akkor valóban maradj inkább csendben.