Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.ani

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretettel meghívlak benneteket az eddig hatalmas népszerűséget arató Zöld Fórum előadássorozat újabb állomására, melynek témája az atomenergia kérdésköre. A Zöld Fórumot először egy 3 részes, meghívott előadókkal tartott, beszélgetős vitaesteknek szántuk,…..
Az elmúlt hetek eseményei után úgy tűnik, hogy a kormány és az állam részéről a törvényes rend fenntartására nincsen sem akarat, sem erő. A személyes szabadság, a tulajdonhoz való jog, a vélemény-és szólásszabadság bizonyos területeken, bizonyos ügyek esetén egészen…..
Szívesen időzöm elmúlt idők eseményei között. Elbűvöl a múlt, a sok szépség, a várak, kastélyok, templomok világa. Foglalkoztat a bennük élt emberek sorsa, de szívesen barangolom be képzeletben lakóhelyeiket is. Egy sorozatot bocsátok útjára, kalandozásra hívlak benneteket,…..
.ani 2008.06.27 02:41:09
Mandiner blog (Ön)szegregáció 2008.06.25 23:01:00
 A magyar periférián, a kisebb, legszegényebb falvakban bomlik a törvényesség és a rend. A kommunikációs csatornák nyílásával – és a politikailag korrekt cenzúra csökkenésével együtt - egyre gyakrabban hallunk atrocitásokról, szétvert kertekről, pusztuló…..