Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anyátock

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oly egyszerű lenne a világ, ha „terrorista” csak „arab”, „mohamedán” vagy „migráncs” lehetne...
Anyátock 2016.07.28 00:44:03
@morph on deer: felfoghatatlan, hogyan tud valaki ilyen szégyenteljes tevékenységet, vállalni, mint hogy a muszlim bevándorlást propagálja. nem tudom elhinni, hogy ezt bárki meggyőződésből teszi, bizonyára fizetnek érte. de még akkor sem értem. minden egyes merényletből származó vér, molesztálásból és erőszakból származó fájdalom az ilyenek - a ti és a hozzátok hasonlók - lelkén szárad. ha úgy tetszik vér tapad a kezetekhez. és mivel nem tűntök sík hülyének, ezért még az a mentségetek sem lehet, hogy nem értitek a helyzetet. ha ennek belpolitikai céljai vannak, akkor baromira sikerül melléfogni, mert végre észre kellene venni, hogy minden média ügyeskedés ellenére folyamatosan lelepleződik az iszlám valódi természete. és úgy tűnik, hogy az emberek többsége inkább von le következtetést abból, ami történik, mint hogy elhiggye azt a sok marhaságot, amit ti és a hozzátok hasonók összehordanak. ez nem xenophobia, hanem félelem az iszlám fundamentalizmustól. és joggal. 300 millió iszlám szélsőséges nem csekély szám. nem kevés számú embert ölnek meg évente. itt Magyarországon a hozzátok hasonlók meg majdnem összeszarják magukat attól, hogy miket hord össze a jobbik... azon rugóznak. micsoda veszély. fekete ruhások menetelnek... na, majd jönnek a muszlim barátaitok, azok nem csak menetlenek, de fejszével, karddal, késsel vagy akár robbanóanyaggal szereznek érvényt az akaratuknak. agyrém!
Anyátock 2016.07.28 11:29:29
@morph on deer: lehet, hogy valóban nem teljesen téged illet, amit írtam. nem is válasznak szántam. belekevertem a posztíró által fabrikáltakat. most már mindegy.

azzal egyetértek, hogy hergelni nem helyes és az sem árt, ha az ember végig tudja gondolni, józan és logikus módon a dolgokat és annak mentén keres megoldásokat. ugyanakkor ezt elvárni úgy általában az emberektől felesleges. a józan gondolkodás nem tömegsport.

a mostani szavazás szimbolikus dolog. remélem, hogy sokan elmennek szavazni és demonstrálják, hogy mennyire ellenükre van, hogy muszlim bevándorlókat telepítsenek Magyarországra. mindezt úgy írom, hogy nem vagyok a jelenlegi kormánypárt elkötelezett híve. tehát, ha parlamenti választások volnának, akkor nem mennék el szavazni. arról meg nem tehetek, hogy pont a kormánypárt karolta fel ezt a fontos biztonságpolitikai kérdést. és még egy dolgot biztosan tudok: nem szeretném, ha úgy kezelnék a bevándorlást, ahogyan azt a németeknél, a svédeknél vagy a franciáknál teszik. ezekben az országokban a lakosság most issza meg a levét az elmúlt évtizedek liberális bevándorlás politikájának és az aktuális migrációs politikának, amelynek során a velkamrefudzsíz mindent elhomályosított és a naív, agymosott emberek könnyes szemmel ölelték keblükre a gazdasági migránsokat, a szélsőségeseket, akik valójában gyűlölik őket és a terroristákat.

egyébként miért minősítgeted a szavazást? miért titulálod ostobaságnak? szerintem meg a te véleményed ostoba... egyébként meg persze, nyilván politikai tőkét kovácsol a kormánypárt belőle, mint ahogyan minden párt, nagyjából mindenből megpróbál politikai tőkét kovácsolni. nem csak itthon, de külföldön is. azt várni, hogy egy párt ne próbáljon politikai tőkét kovácsolni és felszínes, könnyen emészthető üzenetekkel elérni a szavazókat kábé olyan, mint azt gondolni, hogy a gazdasási társaságok nem fogják reklámozni a szolgáltatásaikat és termékeiket, mert abban bíznak, hogy az mindenféle hírverés nélkül is eladható lesz.
Anyátock 2016.07.28 23:56:01
@morph on deer: ebben nem értünk egyet. nekem fontos, hogy demonstrálva legyen, mennyire nem akarunk itt migránsokat látni. pontosabban muszlim migránsokat. és persze én sem hiszem, hogy a szavazásnak önmagában különösebb hatása lesz, akár a biztonságra, akár az európai migráns politikára. azt viszont hiszem, hogy jelzés értékű, ha kellően sokan mennek el és ara szavaznak, hogy nem akarnak az EU által ide telepített bevándorlókat. ha jól értem, akkor téged elsősorban Orbán zavar. ehhez nem tudok mit hozzátenni. engem ez a része érdekel kevésbé. annak viszont örüök, hogy valaki vállalja ennek a külföldön nem annyira népszerű vonalnak a markáns képviseltét, ráadásul az európai idiótákkal szemben is. (Fura, hogy mindig is azt gondoltam, hogy a minél egységesebb EU csak jó lehet és jó hatással lesz ránk is, egészen addig, amíg meg nem jelent a migrációs válság és be nem bizonyította, hogy ha van valami amit nem akarok, az a Merkel és az a bizonyos holland francia. Merkel ráadásul úgy jobb oldali politikus, hogy közben a baloldal szekértolója és saját országának sírásója.)

Az általad említett probléma is létezi, veled ellentétben azonban én az általam említett országok legnagyobb problémájaként az alábbi dolgokat látom:
- a lakosok mára agymosott idiótákká váltak,
- a politikai vezetők elhazudják a valóságot,
- nincs sajtó szabadság, vagy ha van is, elfogulatlan sajtó biztosan nincs. a sajtó a bal oldali politikai ideológia kiszolgálója. volt idő, amikor naív módon azt hittem, hogy a bbc, a cnn és a megannyi külföldi orgánum elfogulatlan és megbízható. mára sajnos rá kellett jönnöm, hogy nyilvánvalóan hazudnak, manipulálnak és bal-liberális politika kiszolgálói. furcsa módon pont a migrációs válság nyitotta fel a szemem. magyarán nincs szabad sajtó külföldön sem - illetve marginálisan azért akad -, csak ott profibban csalnak, mint nálunk az m1-en.