Regisztráció Blogot indítok
Adatok
guminőt akarok

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lélekmelengető, úgynevezett emberi történet, amit régebben rézmetszeten örökítettek volna meg, a mai pixelizált korban pedig, ahogy nézzük, kamerás telefonnal. Az Ember, akinek feladata a Köz megtisztítása a fizikai szennyeződésektől, néha elfárad, megadja magát a Zsarnoki…..
Nehéz megszólalnom, hiszen jómagam vegetáriánus városi köcsög valék, valószínűleg iszonyú idétlenül viselkednék, ha elvinnének egy disznóvágásra, biztos én is fehérre súrolnám a disznó lábát. Történetünknek egyébként különlegessége, hogy nem klasszikus…..
Talán én vagyok olyan szerencsés, hogy nem akadtam még össze olyan csajjal, akinek csak a pénzem kell, mivel akkor soha nem lenne nőm. Pedig a haverok mindig mesélnek ilyen nőkről, de akkor is hihetetlen, hogy kocsikulcsot pörgetve lehet csajozni manapság. Kemény történet, aminek a…..
A férfiak faszfejek, ez a mai történetünk meszidzse, és csak sajnálni tudjuk a lányt, akit egy hozzánk hasonló szerencsétlen férfi visszakergetett Istenhez. A lánynak így jobb legalább. De érthetetlen, miért szívta meg kétszer. Mondjuk az egyik informatikus volt, ez vajon magyaráz…..
Újra a matekosoknak kedvezünk. Én ezt tényleg nem értem. Sajnálom. Magyartanár legyen a talpán, aki rendet vág az abc-ben. Egyáltalán ki szakít kivel? Ki szív? Így még címkézni sem tudok. Ha van ötlet, megteszem. UPDATE: Verespálné mondja, hogy ez a sztori volt már, és…..
Nyilvánvaló, hogy aki magyar "online boltban" vásárol, sikeres ember nem lehet. Nem elég, hogy gyakran nem az offline bolt árai/termékei vannak, még készletekkel is ritkán rendelkezik az "online bolt", amit Marcsi néni kisonokájával felrakott a zingyenes tárhelyre,…..
guminőt akarok 2008.02.19 12:47:17
A Tv2 támadásba lendül márciustól, meglendítik a katódcsövet, és jó erősen odacsapnak: új műsorstruktúra, ú sorozatok, új saját gyártású napi valóságshow. Megtudtunk pár részletet a Tv2 tavaszi programkínálatáról. Az biztos, hogy a Favorit március 3-tól eltűnik a Tv2…..
guminőt akarok 2008.02.19 10:06:01
A Lost szeplős jócsaját alakító Lilly Lettermannál vendégszerepelt, és mesélt vicceset, miszerint kanadai állapolgárként fogalma sem volt arról, hogy neki vízum kell Kínába, és ezt csak a reptéren tudta meg, így nem ment arra, pedig a töke tele van már Hawaii szigetével, és…..
guminőt akarok 2008.02.18 11:08:03
Úgy látszik Norbert barátunkat immár hagyományosan büntetik le év elején. Tavaly a NorbiFitről derítették ki, hogy nincs különösebb hatása az anyagcserére, most pedig a Norbi Update könyv nem volt eléggé alátámasztva tudományosan:A GVH nem tartotta szükségesnek annak…..
Minden Torrente-rajongónak felcsillanhat a szeme a hír láttán, és joggal: a mindent elborító amerikai sorozatdömpingben üdítő színfoltnak bizonyulhat a Los Hombres de Paco (Balfék körzet) című vicces zsarus sorozat, amit leginkább a Reno 911-hez tudnám hasonlítani, már ha nagyon…..
Magyar szinkronnal vetítik január 14-től midnen nap fél kilenctől az Osbournes című kultikus valóságshow-t a magyar Music Televisionön. A Black Sabbath énekesét a Ford Fairlane kalandjai magyarításával már bizonyított Nagy Feró szinkronizálja, felesége pedig…..
Teljes titokban arra készül a Tv2, hogy újra indítsa az Áll az alkut, már megkezdődött a casting, állítólag különleges biztonsági intézkedéseket vezettek be, talán még a műsor címét sem lehet kiejteni. Tudta meg a Comment:com, ahogy mondani szokás. A csatornának ugyebár nem…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.01.03 09:10:00
Visszatértek a talkshowk az amerikai tévéképernyőkre, Letterman ugye a WGA áldásával, O'Brien és Leno meg írók nélkül (tegnap azt írtuk, hogy az utóbbi kettő 7-én kezdi az újévet, megvezetett minket a Variety.com). A politikusok is lecsaptak a kínálkozó lehetőségre,…..
Akinek nincs kedvük végigolvasni a témáról írott postunkat és az ahhoz érkezett sokszáz kommentet, azoknak összetennék a puzzle néhány darabját. Történetünk csütörtökön délután kezdődött, mikor az egyik legnépszerűbb hazai torrent tracker szájt, a BitHUmen nyitóoldala…..
Nem elfeledni, jön az HBO adására a Showtime idei egyik legjobb húzása, a Californication című (a fordítás mellesleg nagyon kafa lett) David Duchovny sorozat, amiben dugnak (sokat), de nem ez a lényeg, sőt. Mulder ügynök egykori megformálója igenis ki tudott lépni abból a…..
A Homár is ismer olyat, aki az olajosszivacspizzára esküszik, úgyhogy most nem ezen akadunk ki, hanemhogy a Pizza Hut listát vezet a "problémás ügyfelekről", mint amilyen  Colett: Felkerültem a Pizza Hut feketelistájára! Nem volt nehéz dolgom. Nem kellett hozzá…..
guminőt akarok 2007.10.02 14:48:51
Már csak kettőt kell aludni (meg aztán jó korán felkelni, hiszen hétfőn hatkor indul az adás), hogy nekünk magyaroknak is legyen saját Music Televisionünk. De mégis milyen magyar előadók, zenekarok tűnnek majd fel a híres logó alatt, mégis kiket hallgathatnak azok, aki unják már…..
Drága jó Pajtás magazin Ifjúsági Magazin, óriási űrt hagytál magad után. Hova forduljon egy tanácstalan fiatal? Ismét tegyük össze kezeinket az Internetért. Na nem mintha lenne olyan férfi köztetek, aki újdonságokat olvas majd fórumon, de akkor derüljenek egy jót a…..
A Zugügyvéd sok mindent látott már, de ez a történet, ha igaz, és miért ne lenne az, nagyon szánalmas képet fest a hivatalok működéséről. Okulásul közzé is tesszük ezt a levelet, forduljon mindenki bizalommal Munkaügyi Felügyelőséghez! Tisztelt Zugügyvéd! A következő…..
guminőt akarok 2007.09.18 10:01:07
comment:com Hírek kávé mellé 2007.09.06 08:55:00
Kicsit spoileres infó a Hősökről: Kensei mesterről már tudjuk, hogy valami nem stimmel vele (David Anders alakítja majd, ő meg nem nagyon japán), most az is kiderült, hogy iszik, mint a kefekötő. Egy friss kutatás szerint azok a felnőttek, akik gyerekkorukban napi két óránál…..
guminőt akarok 2007.09.06 10:21:49
Tina Fey a Saturday Night Live egyik legjobb arca volt éveken át, utána átment a 30 Rock című sitcomba (ami effektíve a Saturday Night Live-ról szól) és még jobb arc lett belőle. Az NBC most felrakott egy 4 perces kis válogatást a Youtube-ra, hogy az SNL-t nem nézők is megtudják…..
guminőt akarok 2007.08.16 15:56:22
Magyaralázás again. Hogy megy az, ha egy EU-polgár magyar ember átlagos munkavállalóként átlagos munkát akar vállalni az EU káposztaszagú szülőanyjánál? Nem fogják kitalálni: káosz, egymásnak és önmaguknak ellentmondó hivatalok, szemétség és pornó. Olvassák alant Molnár…..
Nem mintha a MÁV-nál sokkal rózsásabb lenne a helyzet, de ezúttal egy volánbuszos szolgálati hasznosinfó következik. Enyhén paranoiás naivügyfelünk, István mindenkiben a gonosz manót látta, amikor kiderült, hogy július 1-jétől a buszokon már nem lehet jegyet venni, csak a…..
w Forró szél 2007.07.06 06:00:00
Meleg államtitkárok, szevasztok! Ott még nem tartunk, mint német szövetségesünk, ahol miniszter, kereszténydemokrata és nő a szivárványos zászlóvivő, de ez is valami. Már csak nyíltan ateista politikusunk nincsen; még Kóka János is azzal kampányolt, hogy ő mennyire vallásos…..