Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Witchnangel

20 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak félek. Most ez van... Csak félek, hogy elveszítelek. Egy fontos ember, egy szeretett férfi talán nem az életem része többé. Túléltem már párszor, volt, hogy könnyebb volt, volt, hogy nehezebb. De mindig volt tovább. És megint társam a Duna, míg várom, hogy dönts... Kettőnkről. Meg leszek…..
"Ne azok miatt bánkódj, akik nem keresnek, inkább azokra figyelj és örülj nekik, akik keresnek- mert szeretnek. Tőlük szép az élet" LM    Újabb emlékfoszlány-    Nem romantikusnak, sokkal inkább szimplán vonzónak éltem meg a szabad kapcsolat lehetőségét, hiszen akkor még naivan hittem az…..
Be kell vallanom valamit. Nagyon szerettelek. Teljes szívemből, teljesen máshogy, mint eddig bárkit. Hálás vagyok, mert úgy tanultam meg szeretni, ahogy előtted soha. Feltétel nélkül és alázatosan. Hétköznapi szavakkal beleszerettem egy képbe, ami nem volt valóságos. Persze, nem volt ez szerelem a…..
Esik az eső. Felvillan egy "emlék"-  és a mi pillanatunkká válik.    Táncolok az esőben. Ott van velem. Csak forgok és forgok - miközben nyilván bőrig ázom - közben engem néz és mosolyog. Ott lesz a pillanatban- érzem. - Végre. Ott. Velem. Látom, nem érti. Ezt sem érti. De nem hagyom, hogy…..
  Nagyon fura, hogy mit tesz az idő, ahogy telik  ​é​ s kerül egyre messzebb a jó, vagy akárcsak a valódi. Főleg, hogy az azóta eltelt időben bántottuk is egymást jó sokszor. Ahogy szoktad mondani- jellemhiba. Én így engedek el. Minél távolabb minden személyes, annál felszínesebbé, számomra…..
Elmondani neked meg sem próbálnám. Értelme sem lenne és nem is szeretném. Cserébe megosztom "mindenkivel"  Legyen ez egyfajta írásterápia :) Azt írtad, nem tudom tartalommal megtölteni a szavaim, amikor elmondom, hogy miért csalódtam benned, azért én megpróbálom :) Egy hosszabb, mindennapos…..
Idén januárban találkoztam a deekshaval és Klári csapatával. Éppen abban az időszakban talált meg, amikor "gondolat elterelésként" úgy éreztem keresnem kell új hobbit, akár többet. Eléggé a padlón voltam lelkileg, de már láttam a lejtő alját. Ebben az időszakban talált meg az aktív sport, a jóga és…..
Mikor végre már érezhető a fejlődés .... Történt pedig tegnap, hogy rámszólt ismét egy kedves ismerősöm, hogy az exem bizony megnősült (jelzem, az egy átlagos hétfő reggel). Minek az embernek ellenség, ha vannak "barátai" ;)  Nem mondom, hogy nem keseredtem el (pedig várható volt, hisz múlt hét…..
Újév napján a következő szösszenetet kaptam a "jó fiú"- tól: "Szeretnénk tisztelettel megkérni,hogy fejezd be a zaklatásomat és tünj el végre az életemből! Boldogok vagyunk,ösdzeházasodtunk és semmi szükség az ocska kapálozásodra! Mint elmondtam már sokszor esélytelen és felesléges! Ráadásul…..
Ezidőtájt már benne is volt bizalmatlanság, egy ideig nem igazán akart résztvenni, tenni a kapcsolatunkért. Akkor alakult ki két kedvenc kifejezése kb mindenre, amihez következetesen tartottam magam. Az egyik a "hazug mantra", ezt használta bármire, amivel össze akartak rakni a barátaim és a…..
Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy bennem nem indult el a szerelem mellett a kémia sem. Az elején még ki bírtam erőltetni magamból némi izgalmat, de a balhékkal ez is semmivé lett. Ahogy észrevette, hogy nem tud tenni ellenem, hogy nem fog tudni sem megtörni sem alkalmazkodásra rávenni- annál…..
Tehát este arra indultam a férjem felé, hogy őrjöngés volt, hogy mindezt hogyan képzeltem. Azt tudni kell, hogy mi nagy hanggal veszekedtünk mindig, mindketten hirtelen természet lévén, de sosem haragudtunk igazán, vagy sokáig egymásra. Mondtam neki, hogy nyugalom van, de nekem ezt meg kell…..
Réges régen egy messzi galaxisban valahogy minden jól kezdődött.. jól kezdődött egyáltalán??? és akkor induljunk a kályhától... Én Budára születtem, a nagymamámékkal éltünk egy hatalmas lakásban, csendben, békességben szeretetben. Aztán általános elsőben vettünk egy lakást kőbányán... "proli"…..
Van az úgy, hogy semmi sem sikerül, vagy épp minden egyszerre jön össze. Kellett már mélypont is, túl magabiztos voltam :) Megjött... Én nagyon hiszek az Univerzumban, a segítségében, a tanítómban/ vezetőmben. Ha elhatározom merre indulok minden segítséget meg kell kapjak hozzá- fentről. Csak el…..
"tudom, hogy van erőm, maradok őszintének" Eltelt három hónap. A felnőtt létben ez rengeteg idő, új kapcsolatok alakulnak, a fájdalmak, sérelmek emlékké fakulnak. Nála nem. Vannak pozitívak tekinthető változások persze... olykor nem keres 1-2 hétig sem. Akkor éppen nem is gyűlölködik, és dobál…..
Úgy kezdődött, hogy.... azonnal rosszul... Negatív volt, furcsa és mégis belesodródtam. Saját hiba. Nálam a pont. Megsúgta az a bizonyos 6. érzék, hogy ne, mégis maradtam. Régi családi barát, bajom nem lehet. És nem lett jó... langyos víz volt, kevéssé működő kémia... Két teljesen más életlátás,…..
Előzmény: Van egy elég komolyan sérült, kissé koravén kislány a kemény magban -családban- , akit elhagyott az édesanyja, évek óta nem kiváncsi rá és az édesapjának sincsenek igazán hiteles mintái a férfi- nő kapcsolatokhoz. Ez a kislány kiválasztott magának anyának. Közel egy éve elvállaltam a…..
Egy családi beszélgetés alatt ébredtem rá, hogy sokan ismeretlenül ítélkezünk. Számomra ez mindig furcsa volt. Ha nem ismerek valakit/ sosem találkoztam vele/ maximum hallottam róla valakitől valamit/ miért próbálok kialakítani egy képet róla magamban? És miért pont negatívat? Miért ítélünk el…..
Megígértem, folytatom....  Nem is tudom, nem sokkal lett jobb, persze még kevés idő telt el. Volt egy kis szünet az alázásban, de aztán pár nap után kezdődött előlről. Nem tudom, mikor, hogy lesz vége. Na, de kezdjük az elejéről... A poszt felkerült, mindenféle beazonosíthatóság nélkül. Nem…..
a nem az nem Ő, a jó gyerek 2016.07.20 12:27:49
,,Azt mondtátok/ kértétek írjam le, hátha segítek vele valakinek… Ne bujkáljak, mert nincs miért. Nem vagyok/ nem leszek/ nem lehetek hibás…"  ..
Witchnangel 2016.07.26 14:43:21
Miért tűrünk mi nők? Ébredés 2016.07.26 13:31:45
Azt mondtátok/ kértétek írjam le,. hátha segítek vele valakinek... Ne bujkáljak, mert nincs miért. Nem vagyok/ nem leszek/ nem lehetek hibás ... Életem egy nehéz, megalázó időszakán vagyok túl. Összegzésként, lezárásként, figyelemfelhívásként született ez a jegyzet.  Akik ismernek személyesen,…..