Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Víztisztító Market

115 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyártó új videóval drukkolt elő, ami nagyban elősegíti az Ecosoft 3-Stage ásványi anyagot megtartó víztisztító beszerelését, ha saját magunk szeretnénk kivitelezni.  További információ: Ecosoft 3-Stage víztisztító  ..
Lassan itt a nyár, ideje előre gondolkodni és már időben beszerezni az összes party kelléket! A videón az Intex óriás flamingó matracának felfújását láthatjátok. Nem kis darab az tuti ;) Ide kattintva tudjátok megvásárolni: Óriás flamingó matrac 218cm..
Ecosoft vízszűrők Magyarországon a Víztisztító Market kínálatában! A német székhelyű - Ecosoft Water Systems GmbH - gyártó kifejezetten nagy hangsújt fektet a precíz kivitelezésre, minőségi anyagok felhasználására és a 100%-os ügyfél elégedettségre. Minden Ecosoft készülék és szűrőbetét saját…..
Az idei szezon még több különleges felfújható matracot tartogatott. A Balaton parton megtartották az uralmat az unikornisok, de egyre többen lettek a pink flamingók és a fehér hattyúk is! Sőt, megjelentek a vidéki kis strandokon is az óriás felfújható állatok, nem kis figyelem mellett :) Idén azért…..
Lay-Z-Spa PARIS felfújható - hordozató masszázsmedence üzembehelyezése nagyon egyszerű, főleg az alábbi videó segítségével:..
Lay-Z-Spa HAWAII AirJet és HydroJet jacuzzi összeszerelése nagyon egyszerű, 10 perc alatt kivitelezhető! Az alábbi videó segít benne:..
Lay-Z-Spa VEGAS jacuzzit így kell felállítani:..
Még egy üzembehelyezési videó a Lay-Z-Spa Miami jacuzziról:..
Lay-Z-Spa Palm Springs felfújható masszázsmedencéről kiváló összeszerelési videót készített a Bestway, fogadjátok szeretettel:..
viztisztitomarket készítette ezt a képet...
Több okból is érdemes nyomásfokozó szivattyúval, azaz diaphragm pumpával kiegészíteni a reverz ozmózis rendszerű víztisztító készülékünket. Egyes típusok gyárilag is elérhetőek ilyen felszereltséggel, de ha a választott márka nem gyárt pumpás verziót, vagy beszerelés…..
A gyerekeknek felejthetetlen élményt nyújt az új Bestway színhullám medence! Változtatható 6 színű led világítással egyedülálló termék a gyermek medencék között. ..
Az utóbbi években, évtizedekben a nyugati világban is egyre ismertebbek, sőt elismertebbek lettek a gyógygombák, melyek legalább 2000 éves múlttal rendelkeznek.A gyógygombákat már régen is a szervezet erősítésére használták, hisz megfigyelték, hogy aki rendszeresen fogyasztja őket, erős lesz és nem…..
Bestway papírszűrős vízforgatókhoz csere betéteket itt találhattok nálunk:---> Bestway mosható szűrőbetétek Gyakorlatilag az összes puha- és merevfalú medencékhez állandó készlettel!  A mosható betétek előnye, hogy többször felhasználhatóak! Folyóvíz alatt könnyedén tisztíthatóak, de a…..
RO víztisztító beszerelése házilag vállalkozó szellemű jelölteknek kifejezetten ajánlott! Az összes általunk értékesített készülékhez magyar nyelvű beszerelési és karbantartási útmutatót adunk, ami végig vezet a teljes folyamaton.  Pár alap szerszámra, 1,5 óra szabad időre és némi türelemre azért…..
Fogorvosi rendelőkben állandó jelleggel szükség van desztillált vízre, hiszen több berendezés tökéletes működéséhez elengedhetetlenül szükséges: (autoklávok - sterilizációs, előhívó illetve tisztító berendezések) A nagyteljesítményű desztilláló készülékek rendkívül drágák, több százezer, akár több…..
Összkeménység mérő teszterrel könnyedén, magunk is megmérhetjük az otthonunkban található víz kéménységét.  Bizonyára te is tudod, hogy a túl kemény víz nem igazán hasznos a háztartásban! A képen látható vízkeménység teszter használata nagyon egyszerű. A keménység meghatározása cseppszám alapján…..
 A nagysikerű "Hogyan készült" ("How It's Made") sorozatban megmutatják, hogyan készítik az ipari ozmózis membránokat. Nézzétek meg:..
Megérkeztek a DAFI vízszűrős palackok! Jelenleg babakék és narancssárga színben érhetőek el, ami nyár elejéig még legalább két változattal bővülni fog! Az idei szezon slágerei a vízszűrő kulacsok és az üveg ivópalackok. Ne maradj le róla! Itt nézheted meg őket: DAFI vízszűrős kulacs - babakék -…..
Vakond túrás megjelenése a gyönyörűen gondozott kertben kifejezetten bosszantó. Biztosan veled is előfordult már, hogy a sírógörcs kerülgetett, mikor megláttad a frissen telepített pázsitodon.  A vakond ellen több fajta képpen lehet védekezni, de nem mindegyik nyújt 100%-os védelmet! A lehető…..
 VÉGRE megérkezett az ÚJ generációs PurePro ozmózis víztisztító PurePro ERS105 háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős, ivóvíztisztító berendezés. A PurePro RO105 (EC105) háztartási víztisztító, modern, változata. A…..
Ioncserélt vizet szeretnél készíteni házilag? Ez egy nagyon egyszerű dolog, nem ördögtől való! Csupán csak ioncserélő műgyantára és némi edényre lesz szükséged! Az ioncserélt víz átfolyásos elven készül. Szóval a csapvizet kellene valami úton-módon átengedned az ioncserélő műgyantán.  Akvarista…..
PurePro ASTROBOY egy hordozható tartállyal rendelkező RO víztisztító irodai és háztartási célra kifejlesztve. Különleges kinézetű és felépítésű készülék, az átlagosnál nagyobb kapacitású ozmózis membránnal és nyomásfokozó szivattyúval szerelve. Ezáltal nem okozhat…..