Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kardos Éva

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kardos Éva a KONELI Intézmények alapítója a pedagógusok helyzetéről beszélgetett Mogyoróssy Ágnes, coach, tréner, Gestalt konzulenssel. Kiégés, motiváltság, újratöltődés? Hogyan növelhetjük a pedagógusi munka hatékonyságát? Erre kerestük a választ: Ma egy óvoda- vagy iskolapedagógus komplex…..
Nyelvoktatás a KONELI Iskolákban   A Nyelvtudás jelentősége  Manapság, az Európai Unióhoz való csatlakozásunk után egyre inkább felértékelődik a nyelvtanulás jelentősége. Sorra indulnak a nyelvtanfolyamok, a kutatók pedig egyre inkább a korai nyelvtanulás hatékonyságát és szükségességét, és…..
A KONELI Iskolásokat hasznos ÉRTÉKEK közvetítésével készítjük fel az élethelyzetek megoldására.  A gyermekeink értékvilága, értéktudatossága is meghatározó  a jövő társadalmának fejlődésében.   Mi az érték, és miért fontos? Értékek vesznek körbe minket, bármerre is fordulunk. Szülőként, és…..
A KONELI Iskolákban a gyermekek önbecsülésének, és önbizalmának kialakítására helyezik a hangsúlyt, és ezzel is segítik a gyermekek sikeres jövőjét! Egyéni képesség, készség és kompetencia fejlesztés a avagy mi határozza meg gyermekeink sikeres jövőjét?     Siker,  Önbecsülés és Önbizalom…..
Továbbképzett pedagógusok oktatnak a KONELI Iskolákban! Óriási jelentősége van, hogy gyermekeinket kik nevelik, oktatják....., ez minden felelős szülő számára egyértelmű, hiszen a pedagógusok, gyermekeinkkel napi 8-10 órában foglalkoznak, és személyes életükkel, mutatnak példát .   A JÓ…..
2017. szeptember 01. napján terveink szerint megnyitja kapuit, az első komplex konstruktív pedagógiát alkalmazó iskolamodell.   Az iskola legfontosabb előnyei között szerepel, hogy pedagógusait első körben, saját pedagógiai programjára képzik, és a legtehetségesebb pedagógusokat alkalmazza.…..