Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Virág Zsófi

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindannyiunknak vannak álmai és vágyai, amelyeket szeretnénk megvalósítani és megtapasztalni az életünkben. Ezek lehetnek számunkra kisebbnek vagy nagyobbnak tűnő álmok. A ’mérete’ igazából nem számít, és az általunk gondolt megvalósulási esélynek sincs jelentősége az Univerzum szempontjából. Ezeket…..
Ha kész vagy Te is belevágni életed egyik legizgalmasabb kalandjába, felkészültél arra, hogy bevedd azt a bizonyos piros kapszulát :), akkor Téged is nagy szeretettel várlak a szeptembertől induló 1 éves tanulócsoportba!..
Egy könyv, amely szó szerint alapjaiban megváltoztatta az életemet. Megváltoztatta azt, ahogyan magamra és az érzékelt világomra tekintek. Egy könyv, amely mindent felráz, összekavar és a feje tetejére állít, végül pedig tökéletes harmóniába hoz :)..
Már a képek beszúrásakor vagy utólag is tudjátok igazítani a posztba szúrt képeket. Háromféle opció közül választhattok: Jobbra igazítva, szöveggel körbefolyatva Balra igazítva, szöveggel körbefolyatva Középre rendezve, körbeszöveg nélkül A régi rendszerben…..